Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice 2038. díl

21. 09. 2011 | Ulice
Lumír bude pokračovat v pátrání po Světlanině milenci. Bude přesvědčený, že ve svém poradci má spolehlivého špeha, který ho bude včas informovat o všem, co se kolem jeho manželky šustne.

Miller bude Lumírovi zprávy o Světlaně a mužích v jejím okolí dávkovat opravdu po kapkách. Nejdříve mu naznačí, že tajemného nápadníka zná jeho žena zřejmě z práce. Pak Lumíra jemně navede i na kandidáta, jenž ho zřejmě po Světlanině boku nahradil... O kom si bude Lumír díky jemným Millerovým indiciím myslet, že je tím tajemným Světlaniným milencem? Co s ním toto zjištění udělá? Nechá si to jen pro sebe? A koho odhalí coby Světlanina amanta jeho matka?
 

Míšina zpověď a její setkání s rodinou

Ondra bude z pokusu o sebevraždu své dcery na dně. Uvědomí si, že vůbec netušil, co se Míše denně honí hlavou. S Bárou budou pevně rozhodnuti, že už nikdy nedopustí, aby se ještě něco podobného opakovalo. Zároveň budou připraveni udělat pro Míšu cokoliv. Jinak na tom ale bude Jana. Prvotní strach o sestru vystřídá vztek. Nebude jí umět odpustit, co jim chtěla provést. Dokonce kvůli tomu odmítne i Míšu v nemocnici navštívit... Opravdu Jana za Míšou nedorazí? A co na to Míša? Jak se cítí? A jak proběhne její první setkání s Ondřejem a Bárou od oné nešťastné události?
 

Zamilovaný Jiří a trable s matkou

Na Simonu se valí další trable. A opět kvůli mamince, která se nemá po manželově smrti o koho starat. Veškerou svou pozornost a péči proto nasměruje právě na svou dceru. Tentokrát se paní Bláhová odmítne smířit s tím, že si Simona na listí a semínkách pochutná daleko víc než na její vydatné domácí stravě. S umanutostí sobě vlastní ovládne dceřinu kuchyni i její jídelníček, aby z ní zase udělala holku krev a mlíko. Simona se díky tomu opět dostane do úzkých, protože něčemu takovému už dávno odvykla... Jak Simona problém s matčinou vydatnou stravou vyřeší? A jakou zprávou ji pořádně zaskočí zamilovaný Jiří?


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !