Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ulice 2037. díl

20. 09. 2011 | Ulice
Vojta se bude trápit ještě víc než kdy jindy. Dorazí ho, že mu Tereza včera neotevřela. Tohle se mu už nepovede ani vyběhat. Matěj, který zcela neplánovaně zapaří s Eddiem, Vojtu přemluví, aby s ním vyrazil na Štěpánovu famáckou akci do Poněšic, kde si pořádně vyčistí hlavu.

Také Terezu Vojtova nevydařená návštěva včera dost rozhodila. Ráno proto bude ráda, že s ní Peterka zůstal přes noc a ona se nevzbudí do prázdného bytu. Jenže tím si zavaří na další nemilé setkání. Vojta se totiž do studentského bytu vrátí i s Matějem, jenž si tam zajde pro své věci. Když narazí na polonahého Peterku, který ho navíc začne i mírně provokovat, neudrží se a skočí mu krku... Co všechno se ve studentském bytě odehraje? A jak setkání Vojty s Peterkou ponese Tereza?

Ondra se sesype kvůli Míše

Ondra s Bárou budou po Míšině pokusu o sebevraždu v šoku. Navíc je v nemocnici nebudou chtít za Míšou ani pustit, což zejména Ondřej ponese hodně těžce. Všichni Krausovi pak stráví noc napjatým očekáváním, jak to s Míšou dopadne. Dostane se z toho? Bude mít pro ně Míšin ošetřující lékař aspoň nějaké pozitivní zprávy? Ondřej, Bára i Jana si ke všemu budou stále lámat hlavu nad tím, co kdo s Míšou zanedbal. Obrovské nervové vypětí nakonec Ondra nezvládne. Po návratu z nemocnice se doma sesype... Co se Bára s Ondřejem dozví od lékaře? Bude Míša v pořádku? Kdo všechno se bude z neštěstí vinit? Jak zprávu o Míše přijme Miki? A jak se Jana vyrovná s šokem, který večer zažila, když Míšino bezvládné tělo objevila?

Lumír špehuje Světlanu

Pavlu už budou pořádně štvát Lumírovy věčné starosti o Světlanu. Samotný Lumír se v noci vůbec nevyspí kvůli své žárlivosti a přemítání, s kým právě Světlana je co s ním asi dělá. Ráno se navíc hodně zapotí, když si Světlana přijde pro věci právě ve chvíli, kdy Pavla bude v koupelně. Okamžitě začne zatloukat a mlžit, ale Světlana už bude brát jeho milenku s nadhledem. Zároveň s ním odmítne diskutovat o tom, kde a s kým v noci byla. Jenže právě to bude dnes Lumíra zajímat ze všeho nejvíc. Aby se o své ženě dozvěděl víc, poprosí o její sledování Millera... Jak Miller na Lumírovu prosbu zareaguje? Přizná se mu? Dozví se Světlana, že ji Lumír nechal sledovat? A co na Lumírův neobyčejný zájem o manželku řekne Pavla?

Uvidíte 20.9. 2011 od 18,30 na Nově!


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz
 

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka