Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tým kamenických lékařů v novém roce posiluje

Již 12. ledna 2010 ve 20 hod. se diváci nejoblíbenějšího televizního seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 poprvé v tomto roce znovu setkají se svými oblíbenými lékaři kamenické nemocnice.

V dílu, nazvaném Jedeme v tom společně, také budou mít diváci možnost poprvé poznat novou posilu lékařského týmu – mladého doktora Roberta Šamberu, kterého ztvární herec Petr Konáš. Robert Šambera je nejen nadaný lékař, ale také pilný, inteligentní, atraktivní a velmi ambiciózní mladý muž, který si dokáže každého získat, tedy s výjimkou Běly Valšíkové. V dětství vyrůstal bez otce, proto je tolik fixovaný na Eduarda, matčina bývalého přítele. ordinace-v-ruzove-zahradeEduardovi, který je z Roberta nadšený a vidí v něm svého žáka a pokračovatele, nahrazuje chybějícího nástupce, a kompenzuje tak zklamání, které pro něj znamenal profesní neúspěch dcery Terezy. Robert miluje luxus, jako jediný syn Lenky Šamberové ho měl vždy dostatek. Odmalička byl milovaný, rozmazlovaný a obdivovaný. Ve střetu s realitou každodenního života prožije nelehké chvíle a bude konfrontován s vlastními slabostmi.


V roli Roberta Šambery se představí herec Petr Konáš, kterého diváci mohou vidět v Chebském divadle, například v komedii Večer tříkrálový, Krás(k)a na scéně, Spiklenci nebo v činohře Práskni do bot.

Ordinaci v růžové zahradě 2, můžeme sledovat od 12. ledna 2010 opět každé úterý a čtvrtek ve 20 hod na TV Nova.

 

                                                                                             Zdroj:TV NOVA

Hanka51
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Měla jsem ji moc ráda,ale zhoršila se velmi.Teď už to skoro není o lékařích,ale kdo s kým chodí a spí.Divím se,že polovina aktérů už nechytila nějakou nemoc,když neustále mění partnery.
Obrázek uživatelky
profil
jsem to přestala sledovat!!Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík Se teda pěkně vybarvil... Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak se máme na co těšit každé úterý a čtvrtek.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles