Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc – 47. díl

8. 04. 2011 | Tisíc a jedna noc
Na Füsun je toho už evidentně moc. Nejen že jí Burhan udělá pořádnou čáru přes rozpočet, když ji požádá, aby všechny peníze uložila pro děti na nový účet. Znovu se pohádá s ALi Kemalem, protože cítí že jeho avantýra s Cansel rozhodně není minulostí, a vzápětí i s Nadidě, jež jí domlouvá, že by se svým manželem měla jednat s větší úctou.

Füsun doslova vybuchne a raní Nadide nešetrnou poznámku na adresu Burhana a Anušky. Nešťastná Nadide se nedokáže na nic soustředit, a tak se vypraví za Šeherezádou. Večer konečně dojde k dlouho odkládanému setkání Šeherezády, Onura, malého Kaana a Peride, nedopadne však nejlépe. Tíživá atmosféra se nedá srovnat s příjemným posezením druhý den ráno, při snídani s Nadide a Mihriban.

Tisíc a jedna nocSpolečně snídají i Bennu, Melek a Kerem, rázem je však přejde chuť, když najdou v novinách oznámení o výstavě fotografa Haruna. Než však stihnout vymyslet nějaký plán, zavolá Keremova matka Seval a požádá ho o schůzku. Zjevně se trápí kvůli Keremovu mladšímu bratru Burakovi, jenž se už deset dní neozval. Nadide a Burhan si vše vysvětlí a vyrazí na večeři do luxusní restaurace.

Harun finišuje s přípravou výstavy, nepočítá však se hněvem Kerema a jeho mužů, kteří sundají všechny fotografie a spálí je. Burhan se rozhodne rázně promluvit s Füsun, nakonec jí však překvapivě vynadá Nadide. Na firemní oslavě Šeherezádu nepříjemně překvapí, když zahlédne Onura v důvěrném rozhovoru s neznámou kráskou.

Její nepříjemné pocity ještě narostou, když ji Onur představí krásné Yasemin jako svou snoubenku. Z Yasemin se totiž vyklubne jeho bývalá přítelkyně, která navíc úplně nevhodně prohlásí, že by se k němu chtěla vrátit.

Tisíc a jedna noc uvidíte  8/4 od 17.30 hodin na TV NOVA.

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !