Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 163.-168. díl

10. 08. 2011 | Tisíc a jedna noc
163
Burhan s Onurem se přou, kdo z nich je více vinen tím, co se stalo Šeherezádě, a Nadide omdlévá. Kerem a Bennu opět řeší svůj vztah. Onur vyzývá Kerema k ukončení spolupráce v holdingu. Šeherezáda zažádá o rozvod. Ali Kemal zařizuje vývoz kůží do Asie prostřednictvím pochybných obchodníků.

164
Kerem je postřelen, střelcem je Eda. Seval obviní před zbytkem rodiny Onura z pokusu o vraždu Kerema. Onura vyslýchá policie. V nemocnici bojují o Keremův život. Nadide jde na vyšetření, ale v poslední chvíli ztratí odvahu a uteče.

165

Bennu řekne Melek, že je přesvědčená, že jí byl Kerem nevěrný se Šeherezádou. Totéž si myslí i policie. Burhan má pochybnosti o obchodu Ali Kemala, ale pro tisic-a-jedna-nocvšechny starosti ho nechává na pokoji. Šeherezáda si zařizuje nový život a vysvětluje Kaanovi, že už nikdy neuvidí Onura a Nilüfer. Policie opět obviní Onura, tentokrát že si vraždu Kerema objednal.

166
Policie nevěří Onurovi, že před nimi netají románek, který měla údajně Šeherezáda s Keremem. Bennu dostala obálku s Keremovým knoflíčkem a dopisem, že ho Kerem zapomněl u milenky. Kerem se probere z bezvědomí. Nadide se čím dál tím víc projevuje její nemoc. Kerem prozrazuje policii, kdo na něj střílel. Eda komplikovaně uniká před policii. Ali Kemalovi spoluobchodníci se domlouvají, jak ho ošidí, a berou jeho a Ganiho do herny. Starší charismatický architekt Engin zaměstnává Šeherezádu.

167
Šeherezáda se chce rozvést a její právnička řeší s Onurem podmínky rozvodu. Nakonec jsou rozvedeni v nepřítomnosti na jedno stání. Bennu řekla všem v rodině, co jí svěřil Kerem o penězích pro Šeherezádu a jejího Kaana. Kaan po přestěhování chodí do jiné školy a má v ní problémy. Nilüfer, která žije s Onurem, se po Kaanovi stýská. U Nadide se začnou projevovat příznaky vážného onemocnění. Burhan ji donutí, aby se podrobila vyšetření v nemocnici. Kerem se po vyléčení omluví Onurovi, ale letité přátelství se zachránit nedá.

168

Kaanovi se stýská po tátovi a trápí tím Šeherezádu. Ta se snaží najít Kaanovi chůvu, protože sama se o něj nestačí postarat. Mezitím si Onur najde za Šeherezádu náhradu. Gani s Ali Kemalem prohrají velké peníze v pokeru a doma se snaží nedat na sobě nic znát. Přemýšlejí, kde peníze vydělají zpátky. Lékaři sdělí Burhanovi diagnózu jeho ženy a doporučí okamžitou operaci. Burhan musí Nadide přesvědčit. Bennu jde za Onurem a řekne mu, že to, že s ním Šeherezáda spala za peníze, už díky ní a Keremovi ví i Seval, Melek a Burak.


Uvidíte 10. - 15. srpna od 17.30 hodin.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !