Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 105.-106. díl

28. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

105

Sezen se rozhodne vyhledat Kerema v Binyapi a Kerem ji pozve na oběd. Burakova bývalá přítelkyně chce prodat svůj příběh novinám. Šeherezáda a Kaan doprovodí malou kamarádku a jejího otce do nemocnice. Sezen už má dost nejistoty, a tak požádá Kerema, aby jí řekl pravdu. To, co se dozví, jí vyrazí dech.

Burhan, Nadide, Buket a Burcu zajdou k Yamanovi vyzvednout si Umuta a děvčata mají smíšené pocity. Když Onur pochopí, že se Šeherezáda trápí kvůli Kaanově malé přítelkyni, chce udělat něco pro její záchranu. A tak jí oznámí, že se nechá otestovat, zda by nebyl vhodným dárcem kostní dřeně. Yaman nese odloučení od Umuta těžce, má pocit, jakoby zradil Cansel. A tak se rozhodne odejít a začít znovu někde jinde.

Sezen velmi zasáhne Keremův životní příběh, a tak konfrontuje svého otce s minulostí. Když se Ahu dozví, že má Ali Kemal kromě dcer ještě nemanželského syna, neodpustí si pár jedovatých poznámek. Atmosféra při večeři v Burhanově domě je napjatá. Ahu a Gani se necítí dobře kvůli Umutovi, Burhan zase kvůli rozbrojům s Ali Kemalem a Nadide vlastně kvůli všemu.

Ani u Bennu a Kerema není veselo, na všechny doléhá čerstvá aféra Buraka, který se oprávě o pár kilometrů dál snaží přesvědčit Melek o své nevině. Onur se rozhodne definitivně uzavřít kapitolu jménem Yasemin. Zajde na pobřeží, v duchu se s ní rozloučí a hodí do vln její deník, z něhož si nikdy nepřečetl ani první stránku.

106

Onur se probudí v jedné posteli se Šeherezádou a Kaanem a je šťastný – konečně jsou rodina! U snídaně se domluví s Kaanem, že mu koupí koně, čistokrevného plemenníka Šahzamána, bratra jeho Šahriára. Kerema nepříjemně překvapí, když zahlédne v přístavu poblíž lodi svého otce Semiha, a tak mu vmete do tváře, co si o něm myslí. Burakovi nezbývá nic jiného než se poprvé v životě nechat zaměstnat.Nurhayat a Yalçın mají velkou radost ze zprávy, že je Bennu těhotná.

Onur a Bennu prezentují na důležité schůzce nový projekt bez Kerema, který se nedostavil a ani se neomluvil. Onur, šeherezáda a Kaan pozvou na společný oběd Burhana, Nadide, Buket a Burcu. Při té příležitosti se překvapená Šeherezáda dozví o chystané svatbě Ali Kemala s Ahu a neméně překvapený Kaan zase o novém sourozenci děvčat. Bennu se snaží přivést otřeseného Kerema na jiné myšlenky, příliš se jí to ale nedaří. Za Ahu přijedou matka a teta, neskutečně nadšené blížící se svatbou.

Zbabělý Ali Kemal mezitím zapíjí žal v nedaleké hospodě. Kerem se rozhodne vrátit ke starému životu a na ten nový s otcem a sestrou Sezen navždy zapomenout. Otec se snaží Sezen bránit před opilým útočníkem a je těžce zraněn. Nadide a Burhana velmi rozzlobí nezvaná návštěva, která narušila obvyklý chod jejich domácnosti.

Nadide napjatě naslouchá rozhovoru Buket a Aliho Kemala o jejích dalších hodinách kreslení. Styl nové učitelky se totiž Buket nelíbí a nevyhovuje jí a bývalý učitel Selim prý už dávno opustil Istanbul.



Uvidíte 28. června od 17.30 hodin.




Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek