Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 97. díl

17. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

97

Merta trápí výčitky svědomí kvůli nepříjemnostem, které neúmyslně způsobil Onurovi. Ten nezůstane dlouho sám, protože se vedle něho náhle zjeví Yasemin a snaží se uprosit ho, aby jí odpustil. Buket a Burcu jsou kvůli rozvbodu rodičů velmi nešťastné a zlobí se na všechny dospělé v rodině, protože jim lhali.

Výjimkou jsou jen Arza a Ahu. Velmi špatně usínají Burhan i Nadide, kteří se už zase neshodli. Ali Kemal se snaží uklidnit na terase a společnost mu dělá zdánlivě nevinná Ahu. Kerem stále víc ztrácí pevnou půdu pod nohama a všechny od sebe odstrkuje, dokonce i Bennu. Peride tuší, že Onura a Šeherezádu trápí nějaké problémy. Musí však rozhovor přerušit, protože do kanceláře vejdou Seval a Burak.

Pozval je Kerem, nikdo však netuší proč. A čeká je pořádný šok, protože Kerem se rozhodl přepsat všechny své akcie společnosti Binyapi na Buraka. Gani má donést jistému architektovi peníze na materiál pro novou maketu, cestou je však přepaden a oloupen. Onur se rozhodne zajít za Burhanem, stanou se však svědky nepříjemného střetu Aliho Kemala a Onurova řidiče Yamana.

Peride se objeví na prezentaci nové, knihy, kterou překládala bývalá milenka jejího manžela, a poníží ji před přítomnými novináři. Kerem se pokusí udobřit s Bennu. Vyjdou si na večeři, vzápětí se však ukáže, že vybrat si Mertův bar nebyl dobrý nápad. Setkají se tu totiž se zjevně skvěle se bavícím Burakem a Melek, což Kerema popudí. Přestože si to Onur výslovně nepřál, vypraví se Yasemin za Šeherezádou, aby si s ní promluvila. Výsledkem je hotová katastrofa!

Další díl telenovely Tisíc a jedna noc uvidíte 17. června od 17,30 hodin.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !