Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 89. díl

7. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

89

Zatímco Onur střeží Šeherezádin spánek, Kerem s kyticí v ruce nesměle zaklepe o patro výš. Není si jistý, zda mu Bennu vůbec otevře. Füsun má velmi špatnou náladu. Nejen že se jí nepodařilo setřást Aliho Kemala, ale navíc ani neuvidí Selima, kterého zastupuje kolegyně, protože si zranil nohu.

Do domu Burhana a Nadide přijede velmi půvabná vzdálená příbuzná Arza, která bude studovat v Istanbulu grafický design. Při pohledu na ni se jindy věčně ospalému Ganimu rozzáří oči. Füsun se s manželem neskutečně nudí v cukrárně, v níž se nedávno tak skvěle bavila se Selimem.

Není divu, že podlehne jeho lákavému telefonátu a nechá udiveného manžela u stolku samotného s vysvětlením, že jde navštívit kamarádku. Zatímco je u Selima, Ali Kemal se vrátí s oběma dcerkami a Kaanem domů a přivítají se s Arzou. Nadide je nepříjemně překvapená, že s nimi Füsun nevrátila, a její podezření ještě zesílí.

Yamanův otec si díky prodavači v obchodě může poprvé prohlédnout fotografie syna s manželkou Cansel a jejím synkem, kterého Yaman přijal za svého. Rozhodne se prolomit ledy a řekne Yamanovi, že u něj má dveře vždy otevřené. Když se Šeherezáda vypraví s Onurem pro Kaana, srazí se u Burhana ve dveřích s Füsun, na kterou se manžel zlobí a nevěří jí ani slovo.

Výborně naladěná Seval chystá slavnostní večeři. Pozve i Peride a Onura se Šeherezádou, důvod oslavy však neprozradí. Nechybějí ani Burak a Melek, přišel dokonce i Mert, jen Kerem a Bennu stále ještě chybějí.

Další díl telenovely Tisíc a jedna noc uvidíte 7. června od 17,30 hodin.




Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !