Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 86. díl

2. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

86

Od nehody Melek a Buraka už uplynuly dva týdny. Mrelek už je sice doma, ale stále musí odpočívat. Ještě že tu je Cem, jenž o ni v sestřině nepřítomnosti pečuje jako starší bratr.

Dubajský projekt Sky Towers je konečně hotový, slavnostního otevření komplexu se však Šeherezáda zúčastnit nechce a potěší ji, když Onur prohlásí, že bez ní nepůjde ani on. Bennu tráví spoustu času o samotě, snaží se udělat si v srdci pořádek. Netuší, že sokové v lásce Cem a Kerem právě sedí v jejím obýváku a netrpělivě čekají na její příchod.

Zajde za Šeherezádou a konečně se udobří. Při návratu domů vpadne přímo doprostřed vrcholící hádky mezi Cemem a Keremem. Zdá se, že nechytat Erdala Karayolcuho na švestkách nebude tak snadné, jak Onur s Keremem doufali. Peride je stále podrážděnější. Vylévá si vztek na své hospodyni a nakonec ji vyhodí. I když si to vzápětí rozmydlí, nešťastná žena jí řekne, že už u ní zůstat nechce a že by měla vyhledat lékaře.

Onur a Šeherezáda přijdou i s Kaanem na večeři k Burhanovi. Pobledlá Nadide vypadá ustaraně, nikdo si toho však nevšimne s výjimkou jejího manžela, kterému nikdy nic neujde. Na zpáteční cestě dojde po dlouhé době zase jednou řeč na svatbu a konečně je stanoven termín!

Další díl telenovely Tisíc a jedna noc uvidíte 2. června od 17,30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !