Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 83. díl

30. 05. 2011 | Tisíc a jedna noc

83

Aby Peride nebyla sama, pošle k ní Onur na pár dní svou věrnou domácí Fidrevs. A tak si seám ohřívá večeři. Zavolá Šeherezádě, která ještě pracuje, protože podvodníka Ganiho vyhodila, a v tu chvíli vypadne proud. Füsun se cítí zvláštně, něco není v pořádku.

Ali Kemal je už zase jakoby na míle vzdálený, Gani je evidentně rozrušený a sama se chvěje při vzpomínce na krásné odpoledne, strávené ve společnosti šarmantního učitele kreslení Selima. Seval nepříjemně zaskočí návštěva zoufalého mladíka z Ameriky.

Když Onur zjistí, že výpadek proudu způsobilo poškození trafostanice, rozhodne se převézt Šeherezádu k sobě domů. Melek téměř vyletí z kůže, když přistihne Buraka, flirtujícího na diskotéce s neznámou slečnou. Seval požádá Kerema, aby prověřil, v jakých problémech Burak zase lítá. Dozví se, že ho opustila jediná žena, která ho kdy upřímně milovala. Onur a Šeherezáda se poprvé od osudné noci naplno oddají nezkrotné vášni. Druhý den čeká na Šeherezádu Gani a snaží se ji uprosit, aby o jeho podvodu neříkala Burhanovi.

Na Keremově tváři se po dlouhé době zase objeví úsměv díky Onurovi, jenž mu ukáže v novinách inzerát Erdala Karayolcuho. Füsun nechápe, proč se Nadide zlobí, že řekla své kamarádce o manželově nevěře. Merta šokuje, jak je Kerem utrápený. Osud to s ním ale zřejmě myslí dobře, protože do baru náhodou zavítá známý, který před pár dny narazil v jednom letovisku právě na Bennu. A Kerem okamžitě vyrazí za ní, aby ji konečně požádal o ruku.

Uvidíte 30. 5. 2011 od 17.30 hodin.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice