Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 78. díl

23. 05. 2011 | Tisíc a jedna noc

78

Šeherezádu vyděsí Keremův slib, že za každou cenu odhalí ženu, která strávila s Onurem noc pro peníze. Panikaří, protože je přesvědčená, že všechna tajemství jsdou dříve či později odhalena. Onur ji přesvědčí, že Kerem nemá šanci dozvědět se pravdu. Kdyby tušil, jaké kroky k odhalení tajného hříchu už Kerem podnikl, rozhodně by nebyl tak klidný.

Onur navrhne, že by Kaan mohl strávit víkend s dědečkem Burhanem a sestřenicemi a jeho plán se líbí všem, s výjimkou Füsun. Šeherezáda a Onur se v horách procházejí ruku v ruce místy, jimiž kdysi procházela i s Kaanovým zesnulým otcem Ahmetem. Přestože je sobota, Melek pracuje v kanceláři, když se zčista jasna objeví Burak, který zapomněl nějaké dokumenty, a pozve ji prohlédnout si auto, které by si rád koupil. Peride trápí smutek, a tak ji řidič vozí po místech, které kdysi navštívila s manželem.

Bennu pokračuje v pózování známému fotografovi a Kerem na ni čeká trpělivě v ateliéru. Melek a Burak se nechají unést spalující touhou a Bennu je přistihne ve svém bytě. Když Kaan rozbije při hře skleněnou mísu, teta Füsun mu tak vyčiní, že ho rozpláče. Obvykle mírnou Nadide to tak rozzlobí, že nevěstě pořádně vyčiní. Čeherezáda a Onur se u večeře necítí dobře, protože se sousední společnost zjevně baví o nich.

Když jeden z mladíků Šeherezáru urazí, Onur se na něj vrhne. Bývalí milenci Jale a Erdal se poprvé od rozchodu potkají v posilovně. Erdel navrhne, že zaplatí odškodné, které jí nařídil soud vůči Onurovi. Ihned vypíše šek, a dokonce přidá něco navíc.

Další díl seriálu Tisíc a jedna noc uvidíte 23/5 od 17,30 hod na Nově.

Zdroj:NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice