Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 77. díl

20. 05. 2011 | Tisíc a jedna noc

77

Šeherezádu zaskočí v ateliéru nečekaná návštěva. Z bývalé švagrové Füsun přímo sálá energie, vezme to ale za špatný konec. Působí, jako by se chtěla se svým novým podnikáním nastěhovat do Šeherezádiných prostor, a dokonce se s ní dělit i o asistentku Mihriban!

Bennu dostane skvělou nabídku od jisté italské firmy stát se tváří její kampaně. Onurovi i Melek se tento nápad líbí, Kerem záležitost smete ze stolu poznámkou, že by se neměla zabývat hloupostmi. Yaman zavolá Cansel, že už domluvil datum svatby, a ona nemá to srdce říci mu, co se v jeho nepřítomnosti stalo. Peride, Seval, Bennu, Kerem a Burak se sejdou u společné večeře, Onur večeří s Yasemin, jež mu vrátí klíč od jeho neworského bytu. Oba cítí, že se jedna kapitola jejich životů definitivně uzavřela.

Zatímco Nadide a Burhan berou Füsuniny plány otevřít si obchod s rezervou, Ali Kemal je myšlenkami někde jinde. Myslí na Cansel a nenarozeného synka, které nejspíš nikdy neuvidí. Kerem dožene nemístným vtipkováním Bennu k slzám. Druhý den se Bennu zhostí s neuvěřitelnou grácií role modelky, v téže době se právě koná v Binyapi schůze akcionářů, které se poprvé zúčastní i Burak. Když Burhan nabídne Füsun, že pro ni najde prostory na podnikání, určitě však nebude sídlit v Šeherezádině ateliéru, je tu rázem zpět stará Füsun – věčně uražená, ukřivděná a uvřískaná.

V Mertově baru panuje uvolněná nálada. Bennu a Kerem se radují z úspěšného fotografování, Burak a Melek se zlehka oťukávají. Fidrevs je momentálně asi nejšťastnější domácí v celém Istanbulu, má radost, že se Onur a Šeherezáda dali znovu dohromady. Šťastná je i Šeherezáda, protože jí Onur znovu poslal krásný obraz, který mu před časem v návalu hněvu vrátila.

Kerem nepřestává pátrat po ženě, které Onur zaplatil za noc, plnou vášně, a jeho posedlost se stále stupňuje. Najde sice účet z luxusního hotelu, naštěstí však zaměří své pátrání špatným směrem – zajde totiž za Šeherezádou.


Další díl seriálu Tisíc a jedna noc uvidíte 20/5 od 17,30 hod na Nově.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !