Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 73. díl

16. 05. 2011 | Tisíc a jedna noc

73

Kerem si naštěstí uvědomí vážnost situace a přestane do Onura rýpat. Teď je nejdůležitější najít Mihriban a posadit její únosce za mříže. Když Šeherezáda přijde domů, při pohledu na kytici od Onura sej í sevře srdce a tentokrát už ji nenechá ležet za dveřmi.

Doma ale není ani noha, a tak s neblahým tušením zazvoní u Bennu. K smrti vyděšená mihriban se mezitím zoufale snaží najít ve staré dílně cokoli, co by jí umožnilo dosáhnout na mobil. Když se jí to konečně podaří, přistihne ji jeden z únosců. Přesto se policii podaří mobil lokalizovat a Onur se Šeherezádou se okamžitě vydávají na místo. Navzdory vážnosti situace Onur a šeherezáda zjišťují, že si nejsou lhostejní. Cansel je stále zoufalejší.

Úspory, které horko těžko našetřila, se rozkutálely, ani neví jak, zůstala jí jen spousta dluhů a nezaplacených účtů a věčně mrzutá matka, která ji nutí, aby kontaktovala otce svého dítěte a řekla si mu o peníze. Yasemin navrhne Keremovi, že odkoupí jeho podíl v Binyapi. Cansel už málem požádá Aliho Kemala o pomoc, když spatří jeho fotografii v novinách s manželkou a dcerami. Ali Kemal jakoby chytil druhý dech a snaží se oživit svou lásku k Füsun. Yasemin čeká v kanceláři nepříjemné překvapení – navštíví ji muž, který projevil jako první zájem o podíl v Binyapi a nyní se cítí podveden.

Yaman je navýslovně šťastný, když Cansel přijme jeho žádost o ruku. Šeherezáda odchází z práce, když jí kdosi sevře předloktí. Na námitku, aby ji dotyčný pustil, jí Onur důrazně odpoví, že už nikdy!

Další díl seriálu Tisíc a jedna noc uvidíte 16/5 od 17,30 hod na Nově.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !