Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 65. - 67. díl

4. 05. 2011 | Tisíc a jedna noc

65

Šeherezáda už nemůže dál předstírat, že neví, co k ní Kerem cítí. Cansel a Yaman se náhodou potkají a zajdou na čaj, aby zavzpomínali na staré časy. Onur navštíví Šeherezádu v jejím novém ateliéru, zastihne tam však pouze Ganiho a Mihriban.

Mert navštíví KErema na lodi a najde ho v dost zuboženém stavu. Kerem slíbí Bennu, že s ní zajde na koncert, a pozve ji na večeři. Šťastná Bennu netuší, že se s ní chce definitivně rozejít. Onur zoufale potřebuje s někým si promluvit, a tak zavolá Yasemin. Druhý den se Onur a Kerem nenávistně pohádají přímo před Zaferem, který je z jejich nepřátelství nešťastný. Onur už má dost zbytečného čekání na veřejnou omluvu, a tak se rozhodne předat právníkovi cédéčko, kompromitující podnikatele Ragipa.

Vždy když Cansel potřebude pomoc, je Yaman zázračně nablízku. Füsun a Ali Kemal spolu nevycházejí v dobrém, což trápí nejen jejich dcery, ale také Burhana a Nadide. Onur a Zafer se chystají na služební cestu do Kodaně. Šeherezáda, Melek, Mihriban a Kaan si vyjdou na večeři. Onurův řidič Yaman se dozví z mimořádných zpráv, že se letadlo z Istanbulu do Kodaně zřítilo v Rumunsku, předpokládá se, že havárii nikdo nepřežil.

Uvidíte 4/5 od 17.30 hodin.

66

Peride se dozví strašnou zprávu o Onurověš smrti při čaji u Seval. Keremova bolest je ještě umocněna výčitkami svědomí. Na letišti se scházejí novináři a pozůstalí, mezi nimi i Zaferova manželka a Peride. Šeherezádě oznámí strašnou novinu Bennu. Burhan a Nadide odcestují k těžce nemocnému příbuznému a Ali Kemal s Füsun zůstanou v domě sami a dcery jim dají najevo, že by byly raději s dědečkem a babičkou. U Peride se sejdou všichni blízcí a přátelé. Ve chvíli největšího zoufalství se otevřou dveře a vejde unavený Onur. Zdá se, že má oči jen pro Šeherezádu. Onur jezdí nočními ulicemi Istanbulu. Stále si v duchu přehrává poslední rozhovor se Zaferem a přemýšlí o zvláštní souhře náhod, která ho přiměla do letadla nenastoupit. Dozvěděl se totiž, že se konečně podařilo najít Jale, takže očištění jeho jména už nic nestojí v cestě. Melek se nedokáže vzpamatovat ze Zaferovy smrti, zoufají si i jeho žena a dcery. Onur jim nabídne pomoc. A právě u nich se znovu setká nejen se Seval, ale také s Keremem.

Uvidíte 5/5 od 17.30 hodin.

67

Manželství Füsun a Ali Kemala prochází hlubokou krizí. Cansel rovněž nemá právě na růžích ustláno, protože soužití s matkou je náročné. Ještě štěstí, že jí stojí po boku laskavý Yaman. Kerem se svěří Mertovi, že ho trápí výčitky svědomí kvůli ztrátě přátelství s Onurem. Šeherezáda už Onurovi volala třikrát, a přesto jí nezvedl telefon. Bennu se marně snaží přivést Melek na jiné myšlenky a uprostřed rozhovoru je vyruší Onurův telefonát. Žádá ji, aby zapnula televizi a aby přitom byla i Šeherezáda. Právě totiž vysílají šokující zpověď Jale, která před časem zničila Onurovu dobrou pověst, přátelství i jeho nejdůležitější vztah v životě. Peride se snaží synovi omluvit, dočká se však pouze výčitek. Šeherezádu zjištění, že Onur mluvil pravdu, doslova převálcuje. Na Füsun už je toho moc, a tak řekne Ali Kemalovi, že mu už nebude dělat potíže a souhlasí s rozvodem. Překvapený a zaskočený manžel jí však odpoví, že se rozvádět nechce. Druhý den obléhají firmu Binyapi novináři, čekající na tiskovou konferenci. Kerem přijde za Onurem, jako by se nechumelilo, ten ho však odmítne. Burhan a Nadide se konečně vrátí a jejich první kroky vedou k Šeherezádě. Ta se konečně odhodlá a večer zazvoní u Onurových dveří. Kerem s Pnurem se opět pohádají, a protože ani jeden už nedokáže dál pracovat v tak napjaté atmosféře, dohodnou se, že firmu, kterou založili společně jejich otcové, rozdělí na dvě samostatné.



Uvidíte 6/5 od 17.30 hodin.




Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !