Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 63. - 64. díl

2. 05. 2011 | Tisíc a jedna noc

63

Výčitky svědomí jsou u Melek silnější než láska k Zaferovi, a tak mu prozradí své hříchy z minulosti. Seval navštíví Bennu v novém bytě, přinese jí dárek a naznačí, že by byla ráda, kdyby se s Keremem konečně vzali, protože touží po vnoučeti. A tak když Kerem vyprovodí Šeherezádu a Kaana, je pořádně překvapený, když najde u Bennu svou matku, s níž se cestou domů pohádá.

Ali Kemal přistihne Füsun, jak mu prohlíží mobil. Burhan se svěří Nadide, že se od té doby, co má víc starostí, mnohem častěji modlí. Mihriban řekne Šeherezádě o Onurově návštěvě, ta se však tváří, je je jí to lhostejné. Vzápětí ji však přemůžou city. Velmi nešťastný je i Onur, což ještě zhorší Kerem, když mu oznámí, že se chystá na slavnostní otevření Šeherezádiny nové firmy.

Ali Kemal se vypraví za Cansel a zjistí, že se odstěhovala neznámo kam. Kerem úplně ztrácí soudnost nejen v srdečních záležitostech, ale už i v práci. Erdal zajistí televizní štáb, který má natočit zpověď Jale, jak a proč očernila Onura. Na poslední chvíli však zjistí, že Jale zmizela. Na poradě o novém univerzitním komplexu čeká Šeherezádu velké překvapení – šéfem konstrukční firmy, která se má podílet na jeho realizaci, je Onur!

Uvidíte 2/5 od 17.30 hodin.


64

Šeherezáda je jako na trní, když do dveří vejde Onur. Po poradě sice odcházejí bok po boku, avšak jako dva cizí lidé. Napjaté ticho přeruší Šeherezáda. Vzápětí se Onur dozví o útěku Jale. Gani sice poctivě pracuje, pro změnu ale fláká školu.

Burhan rozhodně nepovažuje Onurův podíl na projektu za špatný nápad a také to Šeherezádě řekne. Onur přijme nového řidiče, bývalého příslušníka zvláštní policejní jednotky Yamana Sandara. Ošetřující lékař oznámí Füsun, že ji čeká poslední terapie. Zatímco Ali Kemalovi se zjevně uleví, jeho žena tomu nemůže uvěřit. Šeherezáda vyčiní Ganimu, že se k Mihriban chová v práci příliš familiérně.

Onur vypráví Yaseminj při večeři o setkání se Šeherezádou a přizná, že byl velmi rozrušený. Ali Kemalovi se stále nedaří zjistit, kam se poděla Cansel. Vykřičí svou zlost na Füsun, která se psychicky zhroutí. Šeherezádu překvapí v práci Keremova nečekaná návštěva a konečně pochopí, že by ji chtěl jenom pro sebe!


Uvidíte 3/5 od 17.30 hodin.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !