Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 53. - 54. díl

18. 04. 2011 | Tisíc a jedna noc

53

Šeherezáda v Tisíc a jedna noc se pokusí přimět Onura, aby podepsal předmanželskou smlouvu. Onur však velmi dobře ví, odkud vítr fouká. Seval svého syna opatrně varuje, aby si dobře rozmyslel, jestli mu láska nepřinese víc utrpení než štěstí. Rozzlobený Onur důrazně požádá matku, aby se už nikdy nepletla do jeho soukromí.

Onur a Šeherezáda oznámí Kaanovi, že se budou brát, a Onur se ho zeptá, zda by mu chtěl říkat tati. Bennu čeká těžké rozhodnutí – dá Keremovi svou výpověď s tím, že okamžitě odchází z firmy, protože mu nechce působit potíže. Vyjde najevo, že peníze, které měl Gani poslat matce, nedorazily na místo určení. Nadide navštíví svého vnoučka a při té příležitosti řekne Šeherezádě, Tisíc a jedna nocže v jejich domě pro ni vždy bude místo. Oslava Onurova povýšení proběhne v příjemné atmosféře.

Po večeři se Onurt rozhodne Šeherezádu unést. Když však vystoupí před hotelem, v němž spolu strávili osudnou noc, Šeherezáda Tisíc a jedna noc neskrývá zděšení.

Uvidíte 18/4 od 17,30 hodin na Nově.

54

Šeherezádu a Onura Tisíc a jedna noc očekává ve svatebně vyzdobených hotelových prostorách nejlepší svatební agentka v zemi. A když jí Onur začne vysvětlovat detaily jejich velkého dne, uklidní se a nedokáže skrýt dojetí. Druhý den požádá o úhradu zálohy 50 000 dolarů na pohádkovou svatbu klevetivou Ayşen, a tak je jen otázkou času, kdy se mu to vymstí.

Peride v Tisíc a jedna noc vezme Šeherezádu ke své švadleně, Onur mezitím projde s Melek seznam potenciálních hostů. Füsun nutí Ganiho, aby zjistil, kde žije Cansel.  Po návratu domů ji čeká nepříjemné překvapení - Nadide využila její nepřítomnosti, aby obě dcery zavedla k Ali Kemalovi, a navíc jí pošťák přinese od soudu žádost o rozvod. Firma Binyapi nabídne Mihriban práci.

Druhý den se objeví v novinách další štvavý článek, tentokrát si bere za cíl Šeherezádu a Onura. Onurovi a Keremovi je hned jasné, odkud informace pramení, a Ayşeniny časy ve firmě jsou sečteny. Gasni Tisíc a jedna noc má pocit, že ho osud zkouší. K dluhům a trápení se sestrou se přidají ještě potíže ve škole, protože se nedostavil na důležité zkoušky. Zafer opět pozve Melek na večeři.

Uvidíte 19/4 od 17.30 hodin na Nově.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles