Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 50. - 52. díl

13. 04. 2011 | Tisíc a jedna noc

50

O vražedném útoku na Onura v Tisíc a jedna noc se dozví jako první Kerem, jemuž zavolá policista přímo z místa činu. Když řekne Peride, co se stalo, vyděšená žena omdlí a probere se až v nemocnici. Zatímco lékaři bojují o Onurův život, Kerem se konečně odhodlá zavolat Šeherezádě. Kerem i policie si jsou téměř jistí, že za útokem stojí mafián Celil Karabas, útoky na Onura a jeho společnost však má tentokrát na svědomí Celilův syn Kenan Karabas, jenž se takto neuváženě rozhodl převzít otcovo místo. Kerem se snaží ze všech sil udržet firmu v chodu, jakoby se nic nestalo.

Šeherezáda v Tisíc a jedna noc se nehne na krok od lůžka milovaného muže a nepřestává se modlit, aby konečně otevřel oči. Když se Füsun dozmí, že je Šeherezáda zasnoubená s Onurem, překvapením oněmí. U Onurova lůžka se poprvé setkají Nadide a Burhan s Peride a její sestrou Betül.

V práci se Kerem snaží utěšit utrápenou Bennu. Když se ale napije její kávy, ucítí koňak a rozzlobený odejde beze slova z kanceláře. Šeherezáda pomáhá Onurovi pomalu se zotavovat a její láska dělá zázraky.


Uvidíte 13/4 od 17,30 hodin na Nově.

51

Kerem má plnou hlavu starostí s bratrem Burakem, kterého zatkli na letišti v Maroku, když se pokoušel propašovat ze země vzácné artefakty. Navíc se znovu pohádá s matkou Seval, která tvrdohlavě odmítá uvěřit, že by Burk mohl být vinen. Onur v Tisíc a jedna noc se konečně vrací do firmy. Ali Kemal je šťastný, že s ním Cansel čeká dítě, a tak ho nerozhází ani hádka s otcem. Peride a Betül se opět nepohodnou kvůli Onurově chystané svatbě se Šeherezádou. Šeherezáda se marně snaží utěšit zoufalou Bennu, ve své kůži však není ani Kerem a snaží se smutek zahánět alkoholem. Melek a Zafer si ajdou na skleničku a jejich vzájemná náklonnost se nedá přehlédnout. Füsun a Aliho Kemala čeká pořádné překvapení, když jim Burhan a Nadide oznámí plánované změny v závěti. Když se dozvěšdí, že dům, v němž žijí, má připadnout malému Kaanovi, nedokážou skrýt zděšení. Gani má finanční problémy a tak pro něj znamenají obrovské pokušení peníze, které mu svěřil Burhan, aby je poslal své matce. Šeherezáda a Onur v Tisíc a jedna noc se konečně dohodnou na termínu svatby – má se konat 16. června. Zdá se, že zákeřná Zeynep ještě neřekla poslední slovo. Znovu zavolá kamarádce novinářce a nabídne jí práci ve firmě, kterou právě zakládá. Když Cansel začne krvácet, Ali Kemal za ní okamžitě běží, bez ohledu na rodinu. Šeherezáda pozve Kerema na čaj, rozhovor však nedopadne podle jejich představ. A Kerem si znovu uvědomí, že jedinou ženou, kterou opravdu miluje, je Šeherezáda!


Uvidíte 14/4 od 17,30 hodin na Nově.


52

Strach o Canselino nenarozené dítě přiměje Aliho Kemala k životnímu rozhodnutí. Požádá otce Burhana v Tisíc a jedna noc, aby mu dovolil odejít od rodiny. Nadide a Burhan se s jeho odchodem nemohou vyrovnat. Kerem v bouřce pořádně prochladl, a tak nejen že nemůže do práce, ale dokonce musí přijmout matčino pohostinství. Obětavá Nadide vezme Füsun s sebou do města a snaží se naznačit jí, že by rozvod byl zřejmě pro ni i manžela nejlepším řešením. Peride má zřejmě něco za lubem, jinak si nelze vysvětlit její nečekanou náklonnost k Šeherezádě a přehnané nadšení ze svatebních příprav. Füsun zasáhne manželův odchod mnohem bolestněji, než by kdokoli čekal. Když Onur a Šeherezáda přijfdou oznámit Seval a Keremovi datum svatby, nikomu neujde, že se Keremovi velmi přitížilo.


Uvidíte 15/4 od 17,30 hodin na Nově.



Zdroj:Nova

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !