Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc – 44. díl

5. 04. 2011 | Tisíc a jedna noc
Když Onur z Tisíc a jedna noc, s kyticí růží v ruce, potká na schodech odcházejícího souseda, naštěstí ještě netuší, jak děsivý pohled ho v Šeherezádině bytě čeká. Cesta do nemocnice se zdá nekonečná. Když se Šeherezáda proberče na jednotce intenzivní péče, Onurovi a Keremovi se velmi uleví.

Když jim ale prozradí, kdo ji tak zřídil, rozhodnou se vyrazit za násilníkem. Když se Nadide a Burhan druhý den dozvědí, co se stalo, ujmou se Mihriban a Kaana, jenž si myslí, že matka odcestovala služebně do Londýna.

Spravedlivým hněvem poháněný Onur ze seriálu Tisíc a jedna noc nakonec najde viníka a po zásluze ho potrestá. Když se později sejdou všichni u Tisíc a jedna nocŠeherezádiny postele, vnímavému Burhanovi neujde, jak moc Onurovi na Šeherezádě záleží. Po týdnu se Šeherezáda vrátí do práce.

Na Burhanovy dveře zaklepe finanční policie, která hledá Füsun kvůli vyšetřování závažného podvodu. Žena v domácnosti bude tchánovi jen velmi obtížně vysvětlovat, jak mohla před týdnem investovat osm tisíc lir a celkem přijít o neuvěřitelných 22 300 lir!

Onur pozve Šeherezádu v Tisíc a jedna noc na večeři ve dvou, aby oslavili její narozeniny. Blízkost mezi nimi se už nedá přehlédnout a na dobré cestě je i prohlubující se vztah Kerema a Bennu.

Tisíc a jedna noc uvidíte  5/4 od 17.30 hodin na TV NOVA.

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !