Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc – 43. díl

4. 04. 2011 | Tisíc a jedna noc
Při společném obědě Onura se Šeherezádou a malým Kaanem swi jich v Tisíc a jedna noc všimnou známí a začnou si o nich povídat. Onur vezmed Kaana ke svému holiči a na jeho zvídavou otázku odpoví, že je chlapec jeho syn.

Bennu a Kerem si jsou stále bližší, dokonce dojde na první nesmělé něžnosti. Když Šeherezáda s Kaanem přijdou na slíbenou návštěvu, přiměje Burhan Ali Kemala, aby sej í omluvil.

Burhan a Nadide z Tisíc a jedna noc jsou šťastní, zato Füsun je ještě víc uštěpačná a nepříjemná než obvykle. Bennu a Keremovi dojde uprostřed pustiny benzín. I když jim brzy dojde voda a trpí hladem a žízní, chovají sej ako zamilovaní teenageři. Onur přizná tetě Betül, že by se velmi rád stal Kaanovým otcem. Společně pak přimějí Peride, aby konečně našla vhodný termín pro oficiální večeři se Šeherezádou.

Až navečer najdou Bennu a Kerem z Tisíc a jedna noc konečně útočiště, u milé rodiny, která je považuje za novomanžele, a tak jim připraví i společnou postel. Burhanův právník zajde za Cansel kvůli přepisu bytu, nicméně nepochodí. Onur a Šeherezáda si jsou stále bližší. 

Konečně se má uskutečnit večeře s Onurovou matkou a tetou. Malý Kaan je venku s Bennu a Mihriban. Dřív než Onur však dorazí nezvaný host. Když šeherezáda otevře, vrazí do bytu rozzuřený násilnický soused a začne ji mlátit hlava nehlava.

Tisíc a jedna noc uvidíte  4/4 od 17.30 hodin na TV NOVA.  

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !