Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 30.-33. díl

16. 03. 2011 | Tisíc a jedna noc
30.
Füsun se dozví o Ali Kemalově zradě, prožívá krizi a doma se všichni hádají. Cansel je s tímto vývojem situace spokojená, Ali Kemal nemá čisté svědomí. Bennu, které se Kerem, se nechává unášet novou láskou. Šeherezáda netuší, že se stala příčinou velké hádky Onura a Peride. Kerem zaměstná na novém projektu v oddělení vztahů s veřejností Bennuinu sestru Melek. Jerem, Bennu a Zeynep prožívají chvíle nepříjemného napětí. Vrátí se Ali Kemal domů? Jak se bude chovat Kerem k Zeynep, vzhledem k jeho pokročilému vztahu k Bennu? Proč bude Onur žárlit na Šeherezádu?

31.
Na aukci, organizované pro nadaci Naděje pro děti, postižené leukémií, si každý všimne Onurovy očividné náklonnosti k Šeherezádě. Peride se na něj zlobí. Burhan, jenž prochází krizí rodinných vztahů, je hrdý na šeherezádiny životní úspěchy. Onur se začšnr hádat s Keremem kvůli jeho lehkomyslnosti, s nimiž přistupuje ke každodenním vztahům. Co způsobí, že se šeherezádino srdce konečně uklidní? Jaké řešení zvolí Ali Kemal, který chce vidět své dcery?

32.
Šeherezáda najde doma Onura s Kaanem, mezi nimiž panuje harmonie jako mezi otcem a synem, a velmi ji to potěší. Füsun učiní opatření, aby se Ali Kemal nemohl setkat se svými dcerami. Mihriban odjelůa, a tak Šeherezádě nezbývá než vzít malého Kaana s sebou do práce. Burhan zjistí, že Ali Kemal tajně sebral a odnesl si s sebou jeho vlastnické listy. Nadide se snaží, aby se Ali Kemal vrátil domů, jenž jemu se ani trochu nechce. Šeherezádě vadí Onurova nemístná žárlivost. Co vyvolá její hněv?

33.

Keremovi začnou jeho noční zážitky působit problémy. Füsun přinutí Ganiho, aby našel Cansel. Bennu, konfrontovaná s Keremovou blízkostí, poprvé odhalí své nitro. Onur se snaží v zájmu své lásky přesvědčit matku, aby Šehrerezádu akceptovala. Mihriban má už zase problémy. Proč se Kerem pohádá se svou matkou? Podaří se Füsun získat Canselin souhlas?

Sledujte 16.3., 17.3, 18.3. a 21.3. 2011 od 17.30 hodin.

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !