Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 3. - 4. díl

7. 02. 2011 | Tisíc a jedna noc

Tisíc a jedna noc 3. - 4. díl

 

3.

Společná noc je pro oba obrovským utrpením a ponížením. Šeherezáda se nemůže smířit s tím, že se nějakému muži oddala bez lásky, jen kvůli penězům. A Onur se sám sobě hnusí, že touha vlastnit tuto ženu byla silnější než jeho morální zásady a zdravý rozum!


Další den se Šeherezáda seznámí s dárkyní kostní dřeně pro jejího synka. Ázerbajdžánka Mihriban se stane důležitou součástí jejich životů, což obě zatím ještě netuší. Kvůli Kaanově operaci přijde Šeherezáda opět pozdě na důležitou pracovní schůzku. Onur si její zpoždění vysvětlí jako důsledek předešlé noci a strašně se kvůli tomu pohádají. A nebýt Kerema, který je oba Tisíc a jedna nocuklidní, ačkoli netuší, proč se tak hádají, kdoví, jak by to dopadlo.

 

4.

Přestože operace malého Kaana dopadla dobře, Šeherezáda je velmi nešťastná. Je toho na ni zkrátka trochu moc! Stále se nedokáže vyrovnat s potupou, kterou cítí od noci, strávené s Onurem, s nímž už pomalu ani nedokáže vydržet v jedné místnosti a utíká se slzami na krajíčku a srdcem v hrdle.


A do toho všeho jí zavolá tchán Burhan, aby ji oznámil, že má pro ni přece jen připravené peníze na synovu operaci. To ji zasáhne, protože by se trápení s Onurem mohla vyhnout, jen kdyby se Burhan rozhodl pomoci o trochu dřív! Přestože se k němu vždy chovala slušně a uctivě, nyní mu na rovinu řekne, že už jeho peníze nepotřebuje. Zatím ani netuší, že ji už zanedlouho čeká další těžká zkouška.

 

 

Oba díly uvidíte v neděli 7. února 2011 od 20 hodin na televizi NOVA.


Více se o seriálu Tisíc a jedna noc dočtete v našem pilotním článku, kde jsou odkazy i na další díly seriálu Tisíc a jedna noc.

 

Zdroj: NOVA


Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám počítač a jinou zábavu k tomu ..ani jako kulisu nepouštím...to radši 5x zprávy Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já už sledovala na Markíze a propadla tomuSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
sladká romantika
Obrázek uživatelky
profil
Začátek byl smutný, ale také krásně romantický, určitě si nenechám ujít další díly. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Začalo to pěkně asi tomu propadu
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles