Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 26.-29. díl

12. 03. 2011 | Tisíc a jedna noc
26.
Pohled na Šeherezádu a Onura, držící se za ruce, Kerema zničí. Zklamaný hledá útěchu a volá Bennu. Nadide vezme s sebou na návštěvu k Šeherezádě i druhou nevěstu Füsun. Její velký zájem Šeherezádu překvapí a je za něj vděčná. Nepozornost Aliho Kemala vyvolává protesty enviromentalistů a propuknutí velkého skandálu Burhana rozzuří. Peride zase velmi rozčíllí novinový článek o výstavě, poukazující na blízkost Onura a Šeherezády. Šeherezáda prožívá těžké chvíle kvůli Onurovu přehnanému zájmu.

27.
Kerem hledá různé způsoby, jak na Šeherezádu zapomenout. Některé firmy jsou znepokojeny narůstajícím úspěchem firmy Binyapi v branži. Šeherezádě vyhrožují lidé z podsvětí. Řekne Kerem Benu o svých skutečných citech. Co zapálilo oheň v srdci Nadide, když byla v Šeherezádině bytě? Přetrhne rodinná pouta Onurova hádka s matkou? Jaké překvapení přichystá Onur Šeherezádě? A jaké nebezpečí jí hrozí?

28.
Onur se málem zblázní, když se dozví o ozbrojeném útoku na Šeherezádu. Po milostném dobrodružství na jednu noc se Kerem probudí do špatného rána. Peride se stále ještě cítí dotčená, že se její syn Onur chce oženit se Šeherezádou. Peride se uklidní, když se Füsun začne konečně zajímat o své miminko. Burhan je konfrontován se skandálem v podvodnické firmě a snaží se očistit své jméno. Onur přijme mimořádná opatření pro Šeherezádinu bezpečnost. Dozvíme se jaká? A kdo na ni zaútočil?

29.
Bennu je v šoku, když si uvědomí Onurův blízký vztah k Šeherezádě. Burhan učiní první krok k usmíření se synem Ali Kemalem. Onur nejen žárlí, ale rovněž se trápí kvůli lásce, kterou projevuje jeho příteli Keremovi malý Kaan. S Keremonvým zájmem narůstají i Bennuiny naděje. V Borhanově domě propukne velká krize. Jak se bude nadále vyvíjet vztah Kerema a Bennu?

Jednotlivé díly sledujte v týdnu do 15/3 2011.

Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles