Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 153.-158. díl

3. 08. 2011 | Tisíc a jedna noc
153
Sezen opouští Buraka a odjíždí studovat do Vídně. Bennu ze žalu začíná znovu pít. Ali Kemal je stále nezvěstný. Nakonec se Füsun ozve a chce, aby za ním přijela. V hotelu jí pak prozradí, že ví o její nevěře a chce ji zastřelit. Nakonec obrátí zbraň proti sobě.

154
Benu řekne Šeherezádě, že ví, že ji Kerem stále miluje a že si ji měl vzít. Šeherezáda s ní přestane komunikovat a nebere jí telefony. Po několika marných pokusech se Šeherezádou se spojit a po ujištění Kerema, že už nebude pít, se Benu opět opije. Onur řeší problém mezi Benu a Šeherezádou s Keremem a pohádají se. Burhan se stane partnerem Binyapi a chce jim pomoct z krize. Ali Kemal se vrací k Füsun a odpouští jí. Buket odjíždí do zahraničí.

155

tisic-a-jedna-nocBinyapi pořádá recepci u příležitosti sloučení s Burhanovou firmou. Benu opět prožívá opilecké období, obviňuje Kerema, že miluje Šeherezádu a že se s ní vyspal za 150 tisíc dolarů. Nakonec ztropí na recepci velkou ostudu. Kerem se po další hádce naštve a skončí u Edy doma.

156
Kerem se po hádce s Benu vyspí s Edou a zapomene u ní manžetový knoflíček. Eda mu zapře, že ho našla. Burcu zaslechne omylem rozhovor dvou žen o tom, že je Füsun vražedkyně a byla ve vězení. Šeherezáda s Onurem se snaží pomoci Benu a Keremovi a pozvou je na víkend na chalupu. Benu začne chodit k psycholožce. Melek se dává dohromady s Mertem, ale ten po ní chce, aby mu dokázala, že o něj opravdu stojí.

157
Burcu uteče ze školy, protože si o ní všichni vyprávějí, že je dcera vražedkyně. Když se vrátí domů, vyčte to Füsun. Nadide varuje Šeherezádu před Edou, která v minulosti falešně obvinila Ahmeda ze znásilnění. Onur se rozhodne, že ji vyhodí z Binyapi. Mezitím se Kerem opět pohádá s Benu a odjede k Edě. Té v opilosti řekne, že on se za peníze na Kaanovu léčbu se Šeherezádou nevyspal. Onur dává Firdevs výpověď.

158
Bennu stále pije a podezírá Kerema, že spal se Šeherezádou, a pak jí dal peníze na Kaanovu léčbu. Onur oznamuje Keremovi, že musí dát Edě výpověď, protože je nebezpečná lhářka. Kerem je proti. Bennu obviní Kerema, že má jinou, protože nespí doma. Rodina řeší problém s tím, že Burcu ve škole řekli, že má matku vražedkyni. Ali Kemal prohlašuje, že zničí školu, v níž jeho dceři ublížili. Burhan se rozhodne věc vyřešit. Burak oznámí Melek, že Sezen požádala o rozvod. Šeherezáda je těhotná. Matka Edy Kevser prozrazuje Keremovi a Onurovi, jak je Eda nebezpečná.

Uvidíte v týdnu od 3. do 5. srpna 2011 od 17.30 hodin.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už se těším na další díly, moc se mi seriál líbí
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles