Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 149.-150. díl

1. 08. 2011 | Tisíc a jedna noc
149
Füsun propustili z vězení a celá rodina se raduje. Onur s Keremem stále řeší dopad ekonomické krize na firmu. Seval navštíví Sezen a promlouvá jí do duše; její vztah s Burakem nevidí jako pravou lásku. Ahu pracuje v bordelu jako prostitutka. Jedné noci je tam policejní zásah a novináři vše vyfotografují do novin.

Tak se o tom dozví Ali Kemal. Benu se těší na miminko. Šeherezáda trpí tím, že se Onur odstěhoval, stále ho totiž miluje. Benu to na ní pozná a prozradí jí, co ví od Kerema. Sezen má stále mindrák z toho, že pochází z chudých poměrů, a nemůže vystát Burakovy přátele ze stejné společenské vrstvy. Pořád hledá svého otce. Jde ohlásit na policii jeho zmizení a dozví se, že ho našli mrtvého. Benu necítí tisic-a-jedna-nocpohyby svého miminka. Vyplašený Kerem ji odveze do nemocnice, kde lékařka zjistí, že dítěti nebije srdíčko.

150
Benu porodí mrtvé dítě a upadne do deprese. Nadide zapřísahá Ali Kemala, že nesmí říct o Ahu Burhanovi, jinak by dostal infarkt. Burak sdělí Keremovi, že jeho otec Semih zemřel a že se Sezen zhroutila. Kerem v sobě dusí emoce, ale v nemocnici vybuchne a popere se. V jeden den ztratil syna i otce. Psycholožka jemu a Benu doporučí rozloučit se s mrtvým synkem, ale Benu odmítá. Kerem se s ním rozloučí.

Pod tíhou událostí píše Šeherezáda Onurovi dopis a vyznává mu lásku. Nadide s Ali Kemalem se zatím úspěšně daří před Burhanem tajit ostudu, kterou jim svou novou prací způsobila Ahu. Zato její matka jí to zoufale vyčte s tím, že má v rodné vesnici ostudu a že pokud se tam vrátí, její strýcové ji hodlají ukamenovat.

Uvidíte 1. srpna  od 17.30 hodin.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles