Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 14. - 15. díl

16. 02. 2011 | Tisíc a jedna noc

14.

Nálada na firemním novoročním večírku je opravdu zvláštní – může za to nechtěně Šeherezáda. Když jí Keren daruje drahé náušnice, necítí se vůbec dobře. Žárlivostí sžíraná Bennu se cítí ještě hůř a svůj vztek se snaží přebít nejhorším možným způsobem – alkoholem.


Pichlavé ostny žárlivosti zasáhnou i přihlížejícího Onura. Když pak Keren vyzve Šeherezádu k tanci, nálada v sále ještě zhoustne. Pro Onura je situace tak neúnosná, že z večírku uteče. Druhý den se s Kerenem znovu pohádá – důvodem není nikdo jiný než Šeherezáda.


Keren se totiž příteli přizná, že chce získat její srdce. Ali Kemal si neshody doma kompenzuje nevěrou. Když se Mihriban zeptá Šeherezády, jestli si dokáže představit, že by se jednoho dne znovu vdala, po krátkém zaváhání odpoví, že dveře k lásce zavřela jedné temné noci… Není však jediná, kdo se trápí. Onur se věrné domácí Firdevs přizná, že by si velmi přál vrátit čas, aby se to, co udělal jedné noci, nikdy nestalo.

 

15.

Nad Ahmetovým hrobem se Šeherezáda s Kaanem nečekaně setká s Nadide a Burhanem a nedopadne to dobře. Šeherezáda nedokáže Burhanovi odpustit, že jí nepomohl, když její syn umíral a ona potřebovala peníze na jeho léčbu.


Bennu trápí výčitky svědomí, protože se nechala unést žárlivostí a ranila Šeherezádu. Protože nemůže klidně spát, přijde přítelkyni odprosit a dočká se odpuštění. Keren řekne Onurovi, že musí začít důvěřovat ženám a lásce. Protože už má dost přetvářky, na rovinu příteli řekne, aby se konečně přiznal, že je do Šeherezády zamilovaný! Od té chvíle je ale atmosféra mezi nimi napjatější než kdykoliv předtím…


Füsun zavolá Šeherezádě a dohodne si setkání s ní i s dětmi – aby se bratranec a sestřenice konečně poznali a spřátelili. Keren se trápí, protože pochopil, že je zamilovaný do Šeherezády, a taky si je absolutně jistý, že je do ní zamilovaný i jeho nejlepší přítel Onur. Ten už nedokáže vydržet ani sám se sebou, a tak ho kroky zavedou přesně tam, kde jeho srdce zoufale touží být – před dveře Šeherezádina bytu.

 

 

Uvidíte 22. a 23 února 2011 od 17.30 hodin na televizi NOVA.

 

Více se o seriálu Tisíc a jedna noc dočtete v našem pilotním článku, kde jsou odkazy i na další díly seriálu Tisíc a jedna noc.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles