Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 129.-138. díl

17. 07. 2011 | Tisíc a jedna noc
129
Ahu stráví noc mimo domov a starému Burhanovi se to ani trochu nelíbí. Burak stále nadbíhá Sezen. Haldun se vypraví za Mihriban do práce, kde ji surově napadne. Eda opět kuje pikle proti Šeherezádě. Nadide je nešťastná z Ali Kemala i z Ahu. Onur přijme ve svém domě televizní štáb, aby se Šeherezádou uvedli vše na pravou míru a promluvili o chystané svatbě. Při natáčení reportáže se od Šeherezády dozví překvapující informaci.

130
Šeherezáda při natáčení pořadu prozradí, že čeká Onurovo dítě. Mezitím jí kdosi vykrade ateliér. Zmizí všechny počítače a všechny stopy ukazují na Halduna. Burhan prosí Ganiho, aby se vrátil do jeho domu, ten odmítá. Ahu je rozhodnutá vytřískat z Ali Kemala majlant. Sezen chodí s Burakem, za zády svého otce, který si to nepřeje.

131
Semih se nečekaně vrátí domů a přistihne svou dceru s Burakem. Navzdory otci se Sezen a Burak tajně vezmou. Především je to ale svatební den Šeherezády a Onura. To si nemůže nechat ujít ani závistivá Eda. Má pro Šeherezádu překvapení. Ovšem to není jediné nepříjemné překvapení, které tento den přinese...

132
Šeherezáda se po potratu velmi dobře zotavila a je už zase veselá. Keremovi se dostanou do ruky Semihovy dopisy, které kdysi psal jeho matce, a pochopí, že je vůbec nečetla. Seval přizná, že je své sestře nikdy nepředala. Kerem jí vyčte matčinu sebevraždu. Ahu se svou matkou tlačí na Burhana, aby je vyplatil. Jindy rozvážnému Burhanovi konečně dojde trpělivost a obě vyhodí. Ali Kemal jezdí za Füsun i se všemi svými dětmi a tentokrát má pro ni dárek.

133
Semih se musí vystěhovat z pronajatého bytu a jeho dcera Sezen se pořád nevrací z dovolené s Burakem. Onur pořádá ve svém domě firemní večírek. Šeherezáda je na něm veselá a šťastná, což se vůbec nelíbí Edě. Peride se chystá za sestrou do Paříže a automaticky počítá s tím, že s ní pojede i Firdevs. Té se ale do Francie nechce. Melek je z Burakova odmítnutí nešťastná a svěřuje se Mertovi. Nevidí, že tím velmi zraňuje muže, který ji miluje. Kerem se pohádá s Benu a odejde z domu.

134
Kerem odešel po hádce s Benu za Edou, zdá se, že je spojuje nějaké tajemství. Šeherezáda se pohádá s Onurem kvůli výchově dětí. Tamer má své plány s Ahu, která bydlí u něj a Ojy. Eda po letech potká svého a Šeherezádina učitele z univerzity a při rozhovoru s ním pravdu o Šeherezádě pořádně překroutí. Sezen se vrací s Burakem z dovolené a cestou se pohádají. Přesto ale Burak svou ženu přivede do nového bytu. Peride odjela do Francie. Kerem se omluví otci, že jej kdysi nazval vrahem.

135
Na výstavě obrazů se Füsun opět setká se Selimem a Ali Kemal s ním domluví, že bude chodit o víkendech k Füsun domů učit děvčata malovat. Tamer omámí Ahu prášky a znásilní ji. Sezen se vrací domů a oznamuje otci, že se s Burakem vzali. Eda kuje pikle proti Šeherezádě.

136
Seval dostane ze zprávy o Burakově svatbě infarkt. Melek z toho viní Sezen a stále věří, že se k ní Burak vrátí. Šeherezáda se chce podílet na projektu v Baku, Onurovi se to ale nelíbí a vznikají mezi nimi hádky. Šeherezáda s Burhanem slavnostně zahajují provoz v Ahmedově nemocnici. Eda kuje pikle proti Šeherezádě. Tamer nutí Ahu k prostituci.

137
Sezen s Burakem stále hledají Sezenina otce, který odjel na jih a nezvedá telefon. Melek se nastěhuje k Edě, která pošle Šeherezádě do mailu zamilovaný e-mail od özcana. K tomu se ale místo Šeherezády dostane Onur.

138
Onur si v mailové schránce Šeherezády přečte mail od özcana a začne opět žárlit. Šeherezáda nic netuší, protože se nemůže v Baku k mailu dostat. Eda se sbližuje s Melek a snaží se ji přesvědčit, že s Burakem to ještě neskončilo. Melek a Burak se navzájem omluví a uzavřou svůj vztah. Kerem s Burakem stále hledají Sezenina otce, který se skrývá. Selim stále uhání Füsun, která požádá Nadide, aby jí s ním pomohla.

Uvidíte v týdnu od 18. do 22. července 2011 od 17.30 hodin.




Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !