Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 119.-128. díl

11. 07. 2011 | Tisíc a jedna noc
119
Nilüfer si nerozumí s dětmi v nové škole. Protože je Onur v Ankaře, přijede si pro ni Šeherezáda a odveze ji k sobě domů. Burak začne pracovat v Sezenině restauraci jako číšník, aby ji ohromil. Ta mu ale řekne, že je jeho sestřenice a že jejich vztah není možný. Onur si nechá udělat testy DNA, aby zjistil, zda je Nilüfer jeho dcera.

120
Onur vypráví Šeherezádě o Nil, jak ho podvedla. Nakonec jí dá obálku s výsledky DNA testů s tím, že on pravdu znát nemusí. A odjíždí s Nilüfer na prázdniny. Kerem domlouvá Burakovi, aby se přestal vídat se Sezen. Ali Kemal vyhledává příležitost, jak se vidět s Füsun, a bere ji s dětmi na piknik. Ahu se kvůli tomu pohádá s Burhanem a Nadide.

121
Ali Kemal se opět sbližuje s Füsun a kupuje jí dům v Istanbulu. Burak se přestěhuje do domu, v němž bydlí Sezen, a neustále ji pronásleduje. Melek je z rozchodu Onura a Šeherezády stále nešťastná. Onur se sejde s Haldun a vyprávějí si o jeho otci. Peride zjistí, že u Onura bydlí Nilüfer, a udělá scénu. Šeherezáda odpustí Onurovi.

122
Onur se rozchází se Šeherezádou, protože se bojí, že kvůli Nilüfer od něho zase uteče. Chce mít jistotu, že spolu budou už nastálo. Burak se nechce udobřit s Melek, protože se zamiloval do Sezen. Ali Kemal zařídí Füsun nový dům. Onur má u sebe Nilüfer, Peride se to dozví a je zásadně proti tomu.

123
Burak se snaží, aby se do něj Sezen zamilovala. Ali Kemal tráví spoustu času s Füsun a dětmi. Ahu to těžce nese a stěžuje si Burakovi a Nadide, ti jí ale nepomohou. Proto řekne Ali Kemalovi, že bude zticha, když jí nechá vystavit kreditní kartu. Semih přistihne doma zloděje, který napadne jeho, a poté i Sezen. Ta přivolá na pomoc Buraka, jenž zloděje vážně zraní. Šeherezáda vyčte z Onurova pohledu, že ji nezavrhl, a je šťastná. Kerem a Bennu se bojí o Melek, Buraka a Sezen. Seval se setká se Semihem.

124
Melek slovně napadne v restauraci Sezen. Šeherezáda a Onur se udobří. Gani pochopí, že Hüner ho jen zneužívá. Burhan se dozví, že Ahu utratila všechny peníze z účtu za šperky. Semih řekne Burakovi, aby se odstěhoval z domu a se Sezen se nestýkal.

125
Ali Kemalovi dochází, co všechno rozvodem s Füsun ztratil. Mihriban navštíví v ateliéru Zuhra, přítelkyně z Baku. Bojí se o bratra Haldena, který se dlouho neozývá. Burak znovu vyzná lásku Sezen. Šeherezáda a Onur vyrazí s dětmi do cirkusu, kde se setkají s Burhanem, Nadide a jejich vnučkami. I když se Ahu všemožně snaží udobřit si Ali Kemala, její snaha vyznívá naprázdno. Burcu a Buket se opět chystají navštívit tajně matku.

126
Burak stále nadbíhá Sezen, která už pomalu měkne. Onur se chystá s celou rodinou, tedy i se svou dcerou, na večeři k matce, Peride však malou Nilüfer nepřijme a dojde k velké hádce. Do Binyapi nastoupí nová posila za Šeherezádu, závistivá Eda. Ahu potká starého známého, který za jejím vyvdáním do bohaté rodiny vidí příležitost něco urvat. Ali Kemal oznámí matce, že se s Ahu rozvede, protože udělal velkou chybu a vlastně stále miluje Füsun.

127
Matka Onurovi nařídí, aby se nemanželské dcery kvůli ostudě zbavil. Ten se s ní pohádá. Eda se vetře do Šeherezádiny přízně, aby mohla lépe páchat zlo. Seval nabídne Semihovi peníze za to, že navždy zmizí i s dcerou Sezen z jejich života. Dozví se to Burak, ztropí matce scénu před návštěvou a přede všemi se vyzná z lásky k Sezen. Haldun se vrátí z vězení, ale Mihriban se mu snaží vyhýbat. To ho neodradí. Novinářka Deniz navštíví po dlouhé době Peride a nenápadně z ní v rámci přátelského rozhovoru tahá pikantnosti ze života Onura a Šeherezády. Tajně si přitom zapne diktafon.

128
Noviny otisknou jedovatou zprávu o Onurově nemanželské dceři. Peride, která je tím vinna, se zhroutí. Šeherezáda řeší, jak má Mihriban sdělit, že se dozvěděla, že její láska Haldun je kriminálník. Eda kuje pikle. Šeherezáda je s Benu na zkoušce svatebních šatů. Ahu vyhodí z Burhanova domu Ganiho. Ali Kemal je čím dál častěji u Füsun.


Uvidíte v týdnu od 11. do 15. července 2011 od 17.30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !