Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 117.-118. díl

8. 07. 2011 | Tisíc a jedna noc

117

Halduna zarmoutí, že Mihriban odvolá domluvené setkání, ale ona zkrátka nemůže jinak. Melek je zklamaná, že Burak nedorazil na společnou snídani s Keremem a Bennu. Prý má moc práce, ve skutečnoasti však s kolegy na stavbě plánuje obrovskou party.

Šeherezáda se cítí stále hůř, a tak se rozhodne pracovat z domova. Na Kerema a Bennu se Šeherezáda velmi zlobí, protože věděli o Onurově tajemství a nic jí neřekli. Navíc vážně pochybuje o jeho charakteru. Burhan a Nadide se bojí o Buket a Umuta. Už je totiž jasné, že se nevydali k Füsun. Onur je přesvědčen, že Šeherezádin hněv kvůli tomu, že opustil těhotnou partnerku, je jen zástěrkou, aby nemusela přijmout jeho dcerku. Burakova oslava se koná v restauraci, v níž prac uje Sezen. Chce jí dokázat, že mu na ní záleží, aby se stala jeho oficiální přítelkyní.

Seval novinky šokují, jedno ví ale jistě – její přítelkyně Peride se nesmí nic dozvědět! Onurt už nemá sílu dál vzdorovat orcovné náklonnosti, kterou cítí k malé Nilüfer. Když ho požádá, aby ji odvezl do Izmiru, protože ji tady nemá nikdo rád, definitivně se rozhodně přestěhovat ji do svého domu. Šeherezáda šokuje Mihriban rozhodnutím, že chce za manželstvím s Onurem udělat definitivní tečku. Ali Kemal a Gani nenašli navzdory intenzivnímu pátrání po Buket a Umutovi jedinou stopu. Burhanův dům ovládne zoufalství. Šeherezáda odhodlaně zazvoní u dveří Onurova domu, a tak se dvě nejdůležitější ženy jeho života konečně setkají tváří v tvář!

118

Když mladší služba otevře dveře Burhanova domu, údivem zkamení. Stojí za nimi Füsun, která přijela pomoci hledat Buket a Umuta. Zdá se, jakoby se všem ulevilo.

Především však Burcu, které matka velmi chyběla. Zdá se, že je příjemně překvapen i Ali Kemal, což se ani trochu nelíbí jeho nové manželce Ahu. Šeherezáda má neustále před očima Nilüfer a nedokáže už myslet na nic jiného. Mihriban se svěří, že vůbec neví, co dělat. Buekt je překvapená, když ji najdou, a šťastná, žre zase vidí matku. Burak a Melek pokřačují v hádce, plné urážek, i v Mertově baru. Druhý den Kaan stávkuje, nechce jíst ani jít do školy.

Onur odvede Nilüfer do nové školy, pak si zavolá prácníka, svěří mu její kartáč na vlasy a požádá ho, aby zařídil analýzu DNA a test otcovství. Burhan a Nadide jsou šťastní, že jsou Buket a Umut doma, když se ale dozvědí, proč Buket utekla, hned je oheň na střeše. Šeherezáda se svěří se svým trápením Bennu. Zdá se, že na rozdíl od manžela si je absolutně jistá, že je Nilüfer Onurova dcera.


Uvidíte 8. července od 17.30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
proč je v článku tolik chyb?Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles