Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 111.-112. díl

1. 07. 2011 | Tisíc a jedna noc

111

Cestou do Izmiru se Onur snaží vyzvědět od Nilüfer něco o ní, její minulosti a případných příbuzných. Haldun najde bez problémů Šeherezádin ateliér a srdečně se přivítá s Mihriban. Burak a Melek se při biliáru v Mertově baru zase pohádají, protože Burak stále pokukuje po jiných ženách.

Při pohledu na společnou fotografii Nilüfer a její nebohé matky Nil si Onur vybaví svůj poslední rozhovor, respektive hádku s bývalou snoubenkou. Peride poděkuje Šeherezádě, že ji svým střízlivým a drsným přístupem vrátila k životu. Mihriban a Haldun si báječně rozumějí, a tak si zajdou ještě na kávu. Buraka a Melek taskočí před barem trojice agresivních mladíků a naneštěstí se k šarvátce připletou i reportéři s fotoaparátem a kamerou.

Onurovo srdce pozvolna taje, pohled na Nilüfer v něm probouzí zvláštní něhu a touhu chránit ji. Kerema překvapí, že je Onur údajně služebně v Izmiru, a navíc že tuto zjenou lež řekl i své milované ženě. Nadide a Burhan jsou velmi nešťatní z nepříjemné atmosféry, která zavládla v jejich domě po vynuceném sňatku Ahu a Aliho Kemala. A ti ještě netuší, že se v jejich nepřítomnosti přiřítí s kufry jako velká vodda matka Ahu, z níž sálá zákeřnost a podlost na sto honů. Onurova snaha najít nějakého Nilüferina příbuzného je zatím marná. V restauraci si zajde umýt ruce a Nilüfer mezitím zmizí. Zřejmě už toho bylo na ni trochu moc!

112

Onur je zoufalý, po Nilüfer jakoby se slehla zem. Nakonec ji najde na schodech domu, v němž bydlela s matkou. Kerem a Bennu, kteří navštíví Šeherezádu v kanceláři, mají z jeho lhaní stále horší pocit. Ahu s matkou se rozhodnou napéct pro Burhana, čímž nepotěší ani služky ani Nadide.

Burhan se marně snaží domluvit Ali Kemalovi, aby se konečně začal chovat jak chlap. KEremovi stále vrtá hlavou, co Onur dělá v Izmiru, a přítel mu konečně řekne pravdu o Nilüfer s tím, že ji bere zpátky do Istanbulu. Fidrevs překvapí, když jí Peride daruje jako dík za její péči, laskavost a věrnost krásnou brož. Vzápětí si Onur domluví s Fidrevs schůzku v parku a požádá ji, aby se Nilüfer ujala. Kerema velmi tíží Onurovo tajemství, a tak do něj zasvětí alespoň Bennu. Nilüfer nevěří, že Onura ještě někdy uvidí, myslí, že ji u Fidrevs odložil natrvalo. Šeherezáda nechce nechat Peride samotnou, a tak jí navrhne, aby se k nim přestěhovala.



Uvidíte 1. července od 17.30 hodin.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !