Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 109.-110. díl

30. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

109

Šeherezáda, Onur a Kaan navštíví nešťastného otce jeho zesnulé kamarádky. Šeherezádu překvapí zjištění, že projekt, na němž tak intenzivně pracovala, je vážně ohrožen kvůli Onurovu nesmyslnému rozhodnutí neusdtoupit Tanerovi.

Semiha konečně propustí do domácího ošetřování. Na dotaz, kde vzala peníze, mu Sezen odpoví, že je prostě má. Když ji Kerem hledá v obchodě, dozví se, že ho nedávno prodala a nový majitel netuší, kde by ji mohl nalézt. Seval svěří své trápení Peride, ani trochu sejí však neuleví. Ahu nebaví čekat, až se Ali Kemalovi uráčí přijít domů, a tak začíná vyvíjet nátlak na Nadide. Šeherezáda a Onur se zase pohádají, tentokrát kvůli tomu, že ona příliš dlouho pracuje. Semiha trápí výčitky svědomí, že sed cera kvůli němu obětovala. Ali Kemal si přečte výhružnou esemesku od Ahu a nehledě na pozdní hodinu ihned volá rodičům. Bojí se, že si Ahu něco udělá. A má pravdu – Nadide a Burhan ji najdou v podřezanými žílami. Vzápětí zneužívá situace a nechává se obskakovat. A to ještě netuší, že už vlastně vyhrála. Kerem zjistí, kde jeho otec a sestra žijí, a uhradí za ně další dluh u místního krčmáře. Druhý den překvapí Onura Nurhayat, když mu vesele oznámí, že má v kanceláři návštěvu. Uvnitř najde plavovlasou holčičku s copánky a velkým červeným kufrem a neznámého muže, který ho zaskočí informací, že přivedl jeho dceru, kterou má s bývalou snoubenkou Nil!

110

První šok vystřídá u Onura hněv. Neznámému, který mu právě řekl, že půvabná copatá Nilüfer je jeho dcera a že její matka zahynula při dopravní nehodě, nevěří ani slovo. A tak je oba vyhodí a hněv si vybije na Nurhayat. Ahu a Ali Kemal se vezmou, doma, pouze ve velmi úzkém rodinném kruhu.

Nevěsta nepůsobí ani trochu šťastně, i když dosáhla výhrůžkami svého. Dokonce ani zlatý náramek a náhrdelník, které dostane jako svatební dar, sejí nezdají dostatečně honosné. Onur překvapí Šeherezádu v práci a domluví se, že společně vyzvednou Kaana ze školky. Seval se stále ještě nevzpamatovala ze zjištění, u nejlepší kamarádky Peride však hledá pochopení marně. Život Aliho Kemala se proměnil v hotové peklo. Buket a Burcu jeho novou manželku nesnášejí, odmítají se k ní chovat s úctou, a dokonce nechtějí dovolit, aby se jejich bratříčka Umuta třeba jen dotkla. Seval příjemně překvapí neohlášená návštěva Kerema a Bennu, kteří jí přinesou první ultrazvukový snímek jejího vnoučka. Šeherezádě se zdá Onur ustaraný, on si však ještě není jistý, nakolik se ho „problém Nilüfer“ opravdu týká, a tak jí zalže, že je jen unavený. Druhý den najde Nilüfer na schodech do Binyapi, a tak se rozhodne zajet s ní do Izmiru a pokusit se najít její příbuzné. Šeherezádě opět zalže. Mihriban příjemně překvapí telefonát dávného přítele Halduna, jenž právě dorazil do Istanbulu a rád by jí opředal dárek od své sestry.


Uvidíte 30. června od 17.30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles