Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tisíc a jedna noc 1. - 2. díl

4. 02. 2011 | Tisíc a jedna noc

Tisíc a jedna noc 1. - 2. díl

 

1.

Krásná a talentovaná architektka Šeherezáda již několik měsíců intenzivně pracuje na ambiciózním projektu Sky Towers, který má zanedlouho vyrůst v Dubaji. A jako na potvoru právě v den velké prezentace před vedením firmy, v níž je stále pouze ve zkušební době, přijde do práce pozdě.


Nikdo netuší, že se zdržela kvůli vážně nemocnému pětiletému synku Kaanovi. Kromě její obětavé kolegyně a nejlepší kamarádky Benny nikdo neví, že vůbec nějaké dítě má a že se o ně jako mladá vdova stará úplně sama. Zřejmě kvůli tomu se k ní její šéf Onur chová uštěpačně a přísně. Možná je to ale proto, že Šeherezáda je po velmi dlouhé době jediná žena, která ho opravdu zaujala.


Kvůli svému přitažlivému vzhledu je zvyklý, že se mu ženy samy nabízejí a neustále ho uhánějí, a právě proto mu imponuje Šeherezádina rezervovanost a plachost. A tak není divu, že když ho přijde požádat o půjčku, dá jí neslušný návrh - aby si takříkajíc otestoval, zda si o ní vytvořil správný názor a zda je opravdu hodna jeho namlouvání.


Tím ji hluboce urazí a rozpláče, a tak pochopí, jaká vzácná žena před ním stojí. Šeherezáda však nakonec s jeho neslušným návrhem – strávit s ním noc za 150 000 dolarů – souhlasí. Onur je v šoku. Netuší, že Šeherezáda je natolik zoufalá, že by přistoupila i na obchod s ďáblem, jen aby zachránila synovi život. Malý Kaan totiž potřebuje nákladnou transplantaci kostní dřeně, bez níž nemá šanci na přežití. Zaplatit je však třeba co nejdřív. Šeherezáda se již jednou ponížila, když požádala o pomoc rodiče zesnulého manžela, kteří se před lety zřekli vlastního syna jen proto, že se s ní oženil. Ti ji však odmítli.

 

2.

I když Onura pořádně zaskočil Šeherezádin souhlas s jeho opravdu neopodstatněným návrhem na společnou noc za peníze, nedává na sobě nic znát a dohodnou „podmínky obchodu“.


Má se to stát jedinkrát, peníze jí předá v hotovosti hned „po“, nikdy o tom nebudou mluvit a nijak to neovlivní jejich pracovní vztah. Přesto si jeho okolí všimne, že je jaksi duchem nepřítomný. Především jeho nejbližší spolupracovník a dlouholetý nejlepší kamarád Kerem neomylně vycítí, že za Onurovou nesoustředěností stojí žena.


A ne ledajaká! Rozhodně mu nevěří, že jde jen o bezvýznamnou záležitost na jednu noc, na to ho až příliš dobře zná. Šeherezádině tchýni Nadide se nakonec podaří neuvěřitelné – přemluví svého zatvrzelého manžela Burhana, aby dal Šeherezádě peníze na životně důležitou operaci vnoučka Kaana. Naneštěstí jí však zavolají pozdě. Šeherezáda je již v hotelu, ve kterém ji netrpělivě očekává Onur, aby splnila, co slíbila.

 

Oba díly uvidíte v neděli 6. února 2011 od 20 hodin na televizi NOVA.

 

 

Více se o seriálu Tisíc a jedna noc dočtete v našem pilotním článku, kde jsou odkazy i na další díly seriálu Tisíc a jedna noc.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !