Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Sympatická lékařka Lea si přijede do Kamenice vyřídit účty!

V zítřejším dílu nejsledovanějšího seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 se objeví v kamenické nemocnici nová lékařka Lea Vágnerová. Sympatická mladá žena si přiveze do Kamenice i své velké tajemství!

Mladá lékařka Lea Vágnerová v podání herečky Míši Kuklové přijede do Kamenice s jasným cílem – pomstít smrt své malé dcery. Podle Ley je za ni zodpovědná doktorka Běla Valšíková, kterou skvěle ztvárňuje jedna z nejpopulárnějších hereček Zlata Adamovská. Pro svou pomstu Lea Vágnerová bez váhání využije své ženské zbraně a velkou dávku intrikánství. Půjde přes mrtvoly, jen aby Běla dostala, co si zaslouží. Najde Lea spojence v řadách lékařů? Podaří se jí rozklížit manželství Valšíků a Bělu zničit?

V roli nové doktorky kamenické nemocnice se divákům Ordinace v růžové zahradě 2 představí herečka Michaela Kuklová, která dnes patři k výrazným a populárním herečkám současnosti.

Již odmalička se objevovala v televizních inscenacích, věnuje se i dabingu. V roce 1981 získala první filmovou roli ve snímku Skleněný dům, poté následovala dobrodružná krimi Třetí skoba pro kocoura. Nejvýrazněji však zasáhla diváky všech věkových kategorií v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Má dvouletého syna Románka.

 

Ordinace – každé úterý a čtvrtek ve 20:00 na TV Nova

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !