Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zpěvačka Lenka Nová miluje máminy vanilkové rohlíčky

15. 12. 2009 | Úspěšní lidé
Zpěvačku Lenku Novou dobře znají příznivci skupiny Laura a její tygři, se kterou vystupuje s přestávkami téměř deset let. Dnes si s ní můžete přečíst rozhovor o vánočním a zimním čase.

 

Blíží se vánoční čas, trávíte svátky se svými nejbližšími nebo pracovně?

I letos o Vánocích, stejně jako každý rok, nás čeká Tour de Family, kdy během několika etap objedeme celou naši rodinu.

 

Jezdíte ráda na hory? Lyžujete?

Lyžování miluju. Poprvé jsem na lyžích stála ve 4 letech a troufám si říct, že je to jeden ze sportů, který ovládám dobře. Každý rok se snažíme aspoň jednou vyjet někam do hor. Loňskou sezónu jsem kvůli těhotenství vynechala, ale letos bychom chtěli vyrazit aspoň na pár dní i s Káťou.

 


Kdo Vám připravil nejúžasnější vánoční dárek?

 Krásných dárků jsem dostala spoustu, těžko říct, který byl ten nej… ale vždycky se těším na každoroční obřad rozbalování. Začínáme po večeři kolem osmé a rozbalujeme postupně. Vždy každý rozbalí jeden dárek a ostatní to pozorují a různě komentují, dobře se u toho bavíme, pojídáme cukroví, popíjíme víno. Končíme často až po půlnoci.

 

Pečete cukroví? Jaké druhy Vám nejvíce chutnají?

Někdy to stihnu a něco upeču. Letos to ale moc nevidím. Jinak miluju máminy vanilkové rohlíčky, linecké, plněné ořechy a roládu.

 

Posloucháte nebo rovnou zpíváte o Vánocích koledy? Nebo jaká jiná hudba u Vás doma dotváří sváteční atmosféru?

Ano, posloucháme koledy, někdy si i zazpíváme. Mé nejoblíbenější CD s koledami je od dětského souboru Koťata. U vánočního stromku pak posloucháme hudbu, kterou jsme našli pod ním.

 

Co nového na příští rok chystáte? Na jakou akci se těšíte?

 Příští rok mě čeká spousta zajímavé práce. Podzimní část turné k desce Michala Horáčka – Ohrožený druh  -  máme už skoro za sebou, takže se těším na tu jarní, kdy bychom měli odehrát kolem 15 koncertů. S Laurou a jejími tygry začneme hned po Novém roce připravovat zcela nový koncertní program, který by měl mít premiéru v září u příležitosti 25 let trvání kapely. Já sama pak budu pokračovat v přípravě své sólové desky, byla bych ráda, kdyby se ji podařilo vydat na podzim. Už teď přijalo pozvání několik zajímavých hostů.


Děkujeme za rozhovor a přejeme krásné vánoční svátky!


Petra Nachtmanová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nepoznám, ale je sympatická
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles