Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Film Vrásky z lásky 1.1. 2014

1. 01. 2014 | Televizní tipy
Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý v komedii Vrásky z lásky, která se vysílá 1.1. 2014, o střetnutí dvou lidských osudů a charakterů.

Epsteinův a Strachův příběh nabízí v hořké komedii Vrásky z lásky ze dne 1.1. 2014 střetnutí dvou lidských osudů a charakterů, pro které je náhodné setkání jakoby poslední nadějí v jejich pozdním věku. Navazuje, možná až tradičně, na typicky lyrické aspekty českého filmu, ale současně v jedinečném setkání dvou hlavních představitelů Jiřiny Bohdalové a Radka Brzobohatého, dvou zcela protichůdných typů, zaručuje autenticitu postav příběhu i divácký ohlas filmu.

Film Vrásky z lásky 1.1. 2014Ota je bývalý učitel a ve svém věku má již řadu vrtochů, kterými poněkud komplikuje život svému synovi a snaše. Nyní jej čeká náročná oční operace a Ota se ve filmu Vrásky z lásky ze dne 1.1. 2014 rozhodne, že je ta správná doba, kdy je třeba vyhledat někoho, kdo kdysi dávno velmi ovlivnil jeho život. Setkání s herečkou Janou je ale poněkud jiné, než si představoval. Přesto je to právě tahle vitální dáma, která se rozhodla nerezignovat na aktivní život, a která znovu zamíchá s jeho osudem. Díky Janě se Ota vydává na napínavou cestu, na jakou by si možná ani v mladším věku netroufl. A je to právě tohle důležité setkání, které oba utvrdí v poznání, že nejhorší, co může člověk udělat, je všechno vzdát!

V hlavních rolích filmu Vrásky z lásky ze dne 1.1. 2014 se tak po mnoha letech setkávají dvě legendy českého filmu Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý. I v dalších rolích této hořké komedie uvidíme přední domácí herce jako Ivana Trojana, Lenku Vlasákovou, Aňu Geislerovou, Jiřinu Jiráskovou, Viktora Preisse a řadu dalších.
 "Je to příběh dvou lidí, kteří se dostali na konec svých cest, ale rozhodnou se z téhle konečné jet ještě jednu zastávku navíc," charakterizuje příběh snímku Vrásky z lásky scenárista Marek Epstein.  
"Je to film o naději," doplňuje jej Jiří Strach. "O tom, že v každém věku lze najít něco či někoho, pro co má smysl žít. A že vrásky nemusejí být jen vlivem stáří, ale důsledkem úsměvu."

Televizní premiéra distribučního filmu ČT. Dále hrají: I. Trojan, L. Vlasáková, A. Geislerová, T. Medvecká, J. Jirásková, T. Vilhelmová, V. Preiss, J. Skopeček, M. Kantorková, M. Taclík, O. Navrátil, J. Somr, M. Stropnický, R. Špaček a další. Scénář M. Epstein. Kamera M. Šec. Režie J. Strach  (Premiéra)

Film Vrásky z lásky můžete sledovat 1.1. 2014 od 20 hodin na ČT1!


Zdroj: Česká televize
Foto: Alan Pajer


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Film Vrásky z lásky 1.1. 2014:

Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
Film Vrásky z lásky 1.1. 2014
 



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Mě se to líbilo, jen jsem nechytla začátek
Obrázek uživatelky
profil
Tak jaké to bylo, holky?
Obrázek uživatelky
profil
Dívala bych se, ale v 18h přijde návštěva a nevím, jestli se před 20h zvednou Smajlík doufám, že bude brzy na YouTube Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
určitě se budu dívatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
nenechám si to dnes ujít
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles