Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šestá sezona Ulice startuje!

30. 08. 2010 | Ulice
Na diváky čeká již toto pondělí, tedy 30. srpna 2010, první díl šesté sezony denního nekonečného seriálu TV Nova Ulice. Plynně tak navážeme na posledních deset dílů, které jsme divákům v posledních srpnových dnech připomněli.

Nová sezona přinese v životě stávajících obyvatel Ulice mnoho zajímavých příběhů, přivítáme i nové postavy a jejich zajímavé příběhy. Šestá sezona odstartuje svatbou u Farských, pro celou rodinu to bude jedno velké dobrodružství. Míša i Jana Krausovi, které společně nastupují do prvního ročníku gymnázia, na klidu Báře Jordánové rozhodně nepřidají, naopak. Zatímco se Matěj chystá k opravné maturitní zkoušce, Thea, Vojta a Tereza si užívají konec prázdnin a pomalu se připravují na nový vysokoškolský život. Velký třesk zažije Ulice v politice, Lumír se svým poradcem Millerem vytáhnou do boje o post křesla starosty. Pánové Kreuzerovi společně se Simonou nám svými příběhy polechtají bránice, a že půjde i o věci vážné! Anička Lišková se s rozhodnutím Bedřicha bude těžce srovnávat, o to citlivěji vše ponesou děti. Velké posily zamíří i do profesorského sboru a ve škole bude zase veselo!

Hned v prvním dílu šesté sezony se nám představí jedna z profesorských posil, a to Marta Seidlová, v podání známé herečky Petry Jungmanové. Mění svět, ale nedokáže změnit sama sebe. Je to aktivní, velkorysá žena, která má už od mládí spoustu zájmů, a díky nim si téměř nepřipouští přibývající roky. Měla našlápnuto k výuce na vysoké škole, ale nakonec se dobrovolně rozhodla vzdělávat děti ještě ve věku, kdy se dají formovat. Přistupuje k nim jako k plnohodnotným bytostem, respektuje je a snaží se jejich energii nasměrovat k odpovědnému a tvůrčímu myšlení. Do lokální politiky vstoupí s přesvědčením, že není dále možné přihlížet nepravostem různých Mastných a Lumírů.

Herečka Petra Jungmanová je od roku 1993 stálou členkou Městského divadla Brno. Kromě divadla hraje v televizních inscenacích, věnuje se dabingu a hostuje v Českém rozhlase Brno. V roce 1999 získala cenu Thálie za roli Harry v muzikálu Babylon, několikrát vyhrála diváckou anketu Křídla. Má dvě děti, dvojčátka Jeníka a Jiříka.

Ulice od 30. srpna 2010 opět každý všední den v 18:30 na TV Nova

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Šestá sezona Ulice startuje!:

Šestá sezona Ulice startuje!
Šestá sezona Ulice startuje!
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles