Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sedmý díl retro seriálu Vyprávěj

12. 10. 2009 | Seriál Vyprávěj

Vítěz TOP nejsledovanějších pořadů ČT, seriál Vyprávěj, ve svém ději dospívá k citlivým tématům nedávné historie našeho národa. O dramatických událostech vypráví 12. října premiérový 7. díl s příznačným názvem 21. srpen.


8. díl Velká očekávání prožívají seriáloví hrdinové ve dnech, kdy se upálil Jan Palach. V 9. dílu Ode mě to nemáte! vstupuje do jejich života proces normalizace.


Šest dosud odvysílaných částí v průměru vidělo 1 milion 286 tisíc dospělých diváků (tj. průměrná sledovanost 14,7 % při podílu na publiku 32,50 %) - tedy téměř každý třetí divák v danou dobu u televizoru. Již šestý týden se tak tento český retro seriál drží na první příčce v TOP nejsledovanějších pořadů České televize.

ukazkaPořad nadprůměrně vyhledávají diváci starší 35 let, kteří tak mají možnost vzpomínat společně s jeho hrdiny. Znamená to průměrně 1 milion 49 tisíc diváků této věkové kategorie. Vyprávěj  vyhledávají více ženy než muži, zájem roste s výší dosaženého vzdělání.

Japonská televize veřejné služby NHK natočí reportáž o seriálu Vyprávěj. „Japonská státní televize NHK chce využít výročí sametové revoluce a připravit řadu reportáží o České republice s tím, že bychom divákům v Japonsku rádi ukázali, co se reálně dělo v bývalých socialistických po listopadu 1989. Minulost Japonce dodnes trápí a zajímá je, jakým způsobem se s ní vyrovnávají jiné národy," říká Magda Fournier z pařížské kanceláře NHK, „proto se také zajímáme o váš seriál Vyprávěj, který pro Českou televizi vyvinula a natáčí společnost Dramedy Productions." Podle ředitele Dramedy Productions Filipa Bobiňského přijede japonský štáb na natáčení seriálu Vyprávěj v polovině října. 

Je to vlastně největší role, jakou jsem kdy přijala. Začínám v něm hrát jako zralá žena a končím jako babička. Seriál by měl být zajímavý i po vizuální stránce. Natáčení je pro mě velice příjemná záležitost, protože ukazkase vracím do svého dětství. To byl vlastně hlavní důvod, proč jsem tuhle roli vzala,“ říká Veronika Freimanová.

Pod sloganem Rok svobody s Českou televizí si v roce dvacátého výročí tzv. sametové revoluce připomínáme události, které změnily historii posledních dvaceti let naší země a poznamenaly život každého z nás.

Zábavný retro seriál Vyprávěj je pohledem do naší nedávné historie prostřednictvím osudů rodiny Dvořákových. Díky vzpomínkám vypravěče Honzy se před diváky odvíjí sága rodiny v průběhu roků, rozplétá se poutavá mozaika lidských osudů a vztahů tří generací. Vzpomínkové listování rodinným fotoalbem od roku 1964 do současnosti mohou diváci sledovat od 31. srpna 2009 každý pondělní večer na ČT1 od 20:00 hodin.


Zdroj: Česká televize


Simbelmine
ChytráŽena.cz
 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Fajn se u něj spomíná na mládí a dětem se dá názorně ukázat jaké to bylo,když nebylo to či ono v obchodech.
Pro mě je to super seriál a moc za něj děkuji.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky se pravidelně každé pondělí dívám a líbi se mně
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkdívám se a snažím se vzpomínat na to, co bylo pěkné....
Obrázek uživatelky
profil
Ráda se dívám, ale ta Zuzanka se jim nějak nepovedla.
Obrázek uživatelky
profil
tento seriál velmi ráda. Opravdu zdařilýSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka