Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

O hercích a tvůrcích nového seriálu Vyprávěj

5. 09. 2009 | Seriál Vyprávěj
Karel Dvořák (Roman Vojtek) - Karel je zásadový muž, který není v jádru ani komunista, ani disident, ale snaží se žít normálním životem a chovat se slušně. To, že někdy dostane nálepku mladého revolucionáře a jindy normalizační šedi, je asi jeho osud.

Eva Dvořáková (Andrea Kerestešová) - Eva si splnila svůj životní sen. Ze zapadlé vesnice se dostala do velkoměsta a začala studovat. Neustále hledá nové možnosti, snaží se být řádnou manželkou, ale nespokojí se s klidným rodinným životem.

Jana Dvořáková (Veronika Freimanová) - Duše celé rodiny. Iniciátorka veškerého dění, která se kvůli upřímné snaze pomoci upíše Mefistovi, za což pak musí pykat.

O hercích a tvůrcích nového seriálu VyprávějJosef Dvořák (Svatopluk Skopal) - Chlapák, ale často jenom na oko. Všichni o něm vědí, že je to hodný člověk, který se občas rozčílí, ale naše rodina by bez něj nemohla fungovat.

Babička Běta (Nina Divíšková) - Takový malý generál celé rodiny, ale i moudrá duše, která každému ráda pomůže. Dalo by se říci, že je i svědomím rodiny. Vždy odkazuje ke klasickým hodnotám první republiky, čímž ostatní obvykle přivede do varu a občas i do maléru.

Věra Nedbalová (Veronika Žilková) - Věra si nese své trauma z dětství, které jí způsobila zejména autoritativní výchova její matky. Ta ovlivňuje její vztah k mužům a její schopnost začít žít normální život.

Radek Krása (Jiří Štěpnička) - Šaramantní člověk, který zapomněl, že svět má pravidla, podle kterých se musí hrát, i když doba je zrovna popřela…

Veronika Malá (Alžběta Stanková) - Nejlepší Evina kamarádka Veronika si všechno snaží usnadnit, což jí ve výsledku často komplikuje život. Většinou vybírá a taktizuje tak dlouho, až přebere.

Tonda Sova (Jaromír Nosek) - Karlův nejlepší kamarád ze školy Tonda je jako novodobý Don Quijote. Porušuje klasický trojúhelník, že člověk si něco jiného myslí, něco jiného říká a něco jiného dělá. A má s tím jako všichni jemu podobní jenom problémy.

Kamera: Martin Schinabek
Režie: Biser Arichtev
Hudba: David Solař
Titulní píseň seriálu vytvořil zpěvák a hudebník Michal Hrůza.


Čtěte také:
Pilotní díl nového seriálu Vyprávěj
Nový seriál Vyprávěj - poutavá sága s důrazem na příběh rodiny 



Zdroj: Česká televize

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
super ke koukání
Obrázek uživatelky
profil
sleduji a je superSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ale nevidela jsem vsechny dily...snad se bude opakovat...predpokladam o letnich prazdninach ?????
Obrázek uživatelky
profil
já jsem první 2 díly neviděla,ale zjistila jsem že jsou ke shlednutí zdarma tak jsem si je dokouklaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
seriál sleduju a je super
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles