Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - Hry dospělých

12. 05. 2010 | Seriál Přešlapy

Karolína s Davidem sice už spolu mluví, ale to je asi tak všechno. Adam kamarádovi radí, že chce-li si znovu získat náklonnost vlastní ženy, musí se stát mužem, po jakém Karolína vždycky toužila. K Davidově smůle to jejich manželství ale nepomůže, spíš naopak.

Adam s Radkou zkoušejí žít pestřejší život, aby nemysleli pořád na to, že zůstanou bezdětní. Radka tajně zkouší amatérské divadelní představení a Adam trénuje malé fotbalisty. Je to slepá ulička, na jejímž konci se však rýsuje perspektivní rozhodnutí… Po novém začátku s manželem Jana rychle otěhotněla. Petr je nadšený, že budou mít druhé dítě, i když ženu ještě nedávno posílal do práce. Jana má smíšené pocity, protože získala perspektivní práci, v níž se našla. Dokonce jede do Londýna, kam vezme i Petra… Přešlapy pokračují desátou epizodou ve středu 12. května ve 20.00.

 

Adam a Radka se chtějí pokusit o otevřenější vztah. Když už nebudou mít děti, mohou vést pestrý život! Radka začala zkoušet ochotnické představení. Adam zatím neví, že je to drama, kde jsou i postelové scény. David trénuje děti a učí je hrát fotbal. Doufá, že jeho otcovský zápal zapůsobí na Karolínu. Nabídne Adamovi, ať jde do toho s ním. Adam se do výcviku tak položí, že kluci nemají ze hry žádný požitek a jeho družstvo nakonec prohraje. Když Adam odhalí, v jaké hře Radka hraje, udělá žárlivou scénu. Režisér mu raději přidělí štěk, aby mohli pokračovat a hra se dočkala premiéry. Pro Radku s Adamem je to očistný proces, na jehož konci si přiznají pravdu – touží po dítěti. Definitivně si to uvědomí, když hlídají kamarádům malého Adámka. Svorně pak vysloví nadějné slovo adopce…


Karolína Davidovi stále neodpustila. Mluví s ním, ale nic víc. Stále častěji drží v ruce skleničku, čehož si všimne Ilona. Snaží se Karolíně domluvit, dokud nebude pozdě, ale marně. David neví, co si má počít, volá i do noční rozhlasové show, probírá všechno s přáteli. Adam mu poradí, aby se stal mužem, po němž Karolína vždycky snila. Z Davida je najednou citlivý intelektuál, který v televizi sleduje noční filmový klub a manželce s kocovinou recituje verše. Karolínu ovšem taková křečovitá snaha do ložnice nedostane. David ji rohlíkem neopije, na to je lepší víno z jeho bohatých zásob.


Jana s Petrem nevyjdou z překvapení. Jana získala zaměstnání snů, kde může využít svůj organizační talent. Práce pro hotel Hayek je přesně to, co hledala. Kdyby ovšem téměř hned po návratu k manželovi neotěhotněla.

Co teď? Petr je rád a Jana nakonec také, jen to načasování je naprosto nevhodné! Jana si plánuje, že mateřskou zkrátí na minimum a po porodu nastoupí zpátky do práce. Na chůvu budou mít. Majitel hotelu ji vyšle do Londýna, aby si vyzkoušela tamní pobočku. Jana vezme na výlet do Anglie i Petra, ale žádné líbánky to nejsou. Za cenu, že s Petrem bydlí odděleně, zachrání nepříjemnou situaci s ubytováním české skupiny. Po návratu dostane pracovní nabídku do New Yorku a návrh na povýšení.
O hodně věcech nakonec rozhodne vyšetření na ultrazvuku…

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy - Hry dospělých:

Přešlapy - Hry dospělých
Přešlapy - Hry dospělých
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice