Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozhovor s Táňou Vilhelmovou k seriálu Okresní přebor

28. 09. 2010 | Okresní přebor

TÁŇA VILHELMOVÁ

 

Ilona, kterou v Okresním přeboru hrajete, má ambici „vyzkoumat, co na tom fotbalu ti chlapi mají“. Co si myslí Táňa Vilhelmová, že chlapi na tom fotbalu mají?

Myslím, že to je ten úžasný adrenalin. Asi je to nějaký pozůstatek ještě z pravěku, kdy se muži honili za kořistí a nesměli si ji nechat vzít nepřátelským kmenem. Teď už je to ta jednodušší forma, honí se za míčem, a ti pozorující tomu navíc fandí.

 

Máte ráda fotbal? Díváte se na něj v televizi, nebo občas zajdete na stadion?

Mám ráda fotbal. Hlavně reprezentační utkání, to vždycky sleduju. Absolutně tomu propadnu, takže z celý hospody je největší fanynka Táňa. Prožívám to, doma i v hospodě, ale každou neděli na fotbalové utkání na stadion nechodím. Fotbal mě nenudí, moc mě baví. Těšila jsem se, že se podívám na Mistrovství světa do Jihoafrické republiky. Spojila bych to ještě s návštěvou maminky, která tam žije, ale bohužel, jsem měla závazky v divadle.

 

Kterému fotbalovému klubu fandíte?

Vždycky jsem fandila tomu klubu, kterému fandil kluk, s nímž jsem zrovna chodila. Teď co jsem vdaná, fandím Slávii, protože můj muž je slávista. Ale mezi námi, jako správná žižkovanda fandím Viktorce Žižkov.

 

Co říkáte na ženský fotbal?

Přijde mi interesantní. Když je to baví, tak ať to dělají. Je moc zajímavý pozorovat ženy při hře. Celá taktika jejich hraní je jiná. Viděla jsem také nějaké záběry ze zahraničí a překvapilo mě, že fotbalistky umějí být taky pěkně zákeřné.

 

Hrála jste někdy fotbal?

Hrávala jsem vždycky na chalupě, když dal tatínek dohromady vesnická družstva. V nich hráli holky i kluci, protože ty vesničky byly malé. Bavilo mě to.

 

Jakým sportům se věnujete teď?

Od dětství až do devatenácti let jsem se věnovala baletu. To je umění a sport dohromady. Umím hrát volejbal, tenis, vybíjenou, plavat, bruslit... ale všechno jen rekreačně.

 

Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice