Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Regina Zdenka: Neberte varovné signály na lehkou váhu!

8. 09. 2011 | Zajímavosti
Věštkyně Regina Zdenka je živel. Svou úlohu kartářky a vědmy často bere až na dřeň. Chcete se něco dozvědět o sobě a hlavně slyšet pravdu? Zajímají vás varovné signály, které vám pomůžou něco udělat s vlastní budoucností? Jste sami sobě otevření?

Regino Zdenko, opravdu si myslíš, že se dá poznat, co se děje ještě před tím, než se něco stane? To musí být dobrá věštkyně, která to odhadne! Jsi taková ty?

Samochvála smrdí, pořád se mám dost učit. Karty ale vykládám 30 let, řekla bych tedy, že už dost věcí odhadnu a hlavně-nemlžím. Klienti přeci ke mně přišli, aby všechno slyšeli na rovinu. Stává se mi také, že pravdu slyšet nechtějí a v podstatě se po celou dobu se mnou dohadují a skutečnost vyvracejí. Pak si myslím, že vyhazují peníze oknem, to ať je rovnou raději pošlou na charitu. Takový výklad karet je ztrátou času pro obě strany.

Věštírna Květy FialovéZtráta času není dobrá věc, proto v naší Věštírně klienty zajímají hlavně vztahy. Podle čeho se v kartách pozná, že se rozpadají? Jak to lidem naznačíš, aby se nesesypali?

Myslím, že pro každého z nás je základem zachovat si svou osobnost. Nenechat se tedy zformovat a ovládat. Znám příklad jedné lásky jako trám. Slečna začala vztah, kde bylo všechno super, s dlouhými nehtíky a minisukní byla sexy kočka. Taky sportovala, měla spoustu zájmů a přátel. Přesně takovou si jí pán vybral, zamiloval se a toužil po ní. Karty ale slečnu varovaly: bude vás chtít ovládat a zavřít do zlaté klece! Po roce mi přišla na výklad šedá myš v legínách a vytahané mikině, měla ostříhané dlouhé vlásky a okousané nehty. Přitom to začalo docela nevinně. Pán povídá: "Miláčku, máš nádherné ruce, nekaž si je těmi laky. Ty vlasy jsou tak nepraktické, teď je IN být ošmikaná na kluka, to by ti tak slušelo. Koupil jsem ti tenisky, na těch podpatcích si ještě zlomíš nohu...". Tak přichází ukázkový příklad rozpadu vztahu, kdy slečna pláče, protože už o ní pán nejeví zájem. Hádejte, jak asi vypadala jeho milenka? Takže buďme takoví jako na začátku vztahu, kdy láska vznikla. Jak si necháme vzít vlastní osobnost, jde o cestu do pekla. Karty vždy poradí cestu, jak z toho ven a všechno napravit. Pokud už je pozdě, tak nenaznačuji, ale řeknu to na rovinu.

Nejspíš máš správný pohled. Rozpad vztahu má vliv i na děti. Rodiče asi nechtějí při výkladu slyšet, že mají podíl viny na tom, když začne dítě pít nebo brát drogy. Co můžou udělat, poradíš jim?

Věštírna Květy FialovéTo je naprosto šílená situace. Sama jsem ji zažila a přitom selhala. Po zkušenostech bych to dnes řešila razantně. Pokud jsou všichni zúčastnění nešťastní, lžou si a rodinu udržují jen tak na oko, kvůli sousedům, nebo dětem, tak se to pak vymstí. Napáchá se totiž hodně škod, které se už těžko napraví. Mám zase příklad. Otec byl agresivní alkoholik, matka pro klid v rodině zametá pravdu pod koberec. Dítě se ptá: mami, proč táta v noci křičel?-Ale, to se ti něco zdálo.-Mami proč máš zavázanou ruku?-Ale, upadla jsem.-Mami, kde je táta?-Ale, přece v práci. Přesně takhle se zadělá na velký problém. Dítě ví, že mu máma lže, táta je v hospodě a ne v práci. Najednou je strašně samo, protože lidi, které miluje mu lžou. Nemá pocit ochrany a v podstatě ani člověka, kterému by věřilo.

Takové situace z okolí znám. Dítě je pak jakoby ztracené...


Jasně. Takže chce na sebe upozorňovat, buď se pomočuje nebo se začne  sebepoškozovat a reakce? Žádná, lítá se po doktorech a zase-nic. Co by také mělo být jinak, když dítě už dospělým nevěří a pravdu doktorovi neřekne, protože by se máma i táta zlobili. Pak přichází kamarádky cigareta a droga. Na ně je spolehnutí stoprocentní, ty nelžou. Ruku v ruce přichází i pocit, že dítě někam patří. Komunita nebo parta je vlastně náhradní rodina v podobě kamarádů na stejné lodi. Pak už je pozdě, napravovat hroznou situaci stojí strašně moc sil a ne vždy se to povede. Proto žádné "ještě počkám" nevyřeší nic, když je dítě v pubertě, nepřejde ho to. Co by měli rodiče udělat? Rozvod, rozchod, jít od toho. Samo se nikdy nic nevyřeší.

Hodně věštců vychází z karmy. Přenášejí se i podle tebe problémy z minulých životů do současného? Má jít o nějaké "očišťování starých příběhů"? Znáš je ze své praxe, nebo od kolegyň?

Karma určitě existuje, my ve Věštírně si o ní povídáme. Proč někdo spadne z 5. patra a přežije? Proč kdosi řídí auto s pěti promile a dojede domů, nebo přežije těžkou havárii? Často jde o neuvěřitelné příběhy, ale právě proto tady ti lidé mají zůstat a něco dořešit. Říká se: "má anděla strážného". No, myslím si, že spíš má andělského bodyguarda, který mu nedovolí utéct od jeho úkolu u nás na zemi.



Myslím, že teď hodně lidí i andělíčky volá. Vzhledem k ekonomické situaci spoustu lidí zajímá, jestli jsme do 21. století nevykročili špatnou nohou. Jaké jsou podle tebe varovné signály a co se s nimi dá dělat? Někdy je to zoufalé...

Takto jsme vykročili už dřív, 21. století nám to jenom spočítá. Ekonomická situace, která je teď ale nastat nemusela. K životu v podstatě  potřebujeme jídlo, pití a pohodlné hnízdo. Pokud někdo potřebuje povečeřet velrybu, pít pouze značkovou křišťálovou vodu, telefonovat z briliantového mobilu, místo psa mít na řetězu tygra a své děti o Vánocích zahlcovat dárky, které stejně skončí ve sklepě….tak potěš Pánbůh, ani se nedivím. Erudovaně se říká "ekonomická krize"? Já bych jí spíš nazvala "z mosta do prosta", nenažranost a neúcta k životu, přírodě a lásce.

To jsi vyjádřila zajímavě. Často je radit náročné. Kolegové z Věštírny se stejně jako ty potýkáte s tlakem. Nehrozí pak přehlcení? Co tebe nabádá, abys raději relaxovala a co tě znovu nakopne?

Věštírna Květy FialovéJelikož jsem úplně nenormální ženská, mám své chyby a hříšky. Nakopne mě úlovek v sekáči v podobě trička, koupání kdekoliv a nejlépe u moře, sex s milovanou osobou. Taky oříšková čokoláda, les po ránu, rohlík s máslem i pažitkou a nejvíc asi spánek po obědě.

Spánek je podstatný. Co je však podle tebe nejdůležitější, aby lidi dělali? Honí se za penězi, kariérou, pohodlím a přitom přehlédnou zdravotní a rodinné problémy. Jak z kruhu ven, co člověka osvobozuje?

Teď budu jako babička z pohádky: láska! K sobě, životu a svému tělu. Láska ke druhému, která není zatížená manipulací, vlastnictvím a podmiňováním. V těch pohádkách byli chytří, láska opravdu hory přenáší a v dnešní době je tím nejdůležitějším. Někdy to s ní není jednoduché, protože naše ego je silný soupeř. Auuu, teorie by mi šla, v praxi se s tím ale někdy také peru. Věřím, že jednou se i doperu.

Ano, bez lásky nejde žít! A člověk nemůže fungovat sám bez sebe, vlastního srdce. Zajímalo by vás, o čem jste vy a co můžete udělat? Chybí Vám láska a nevíte, jak ji najít? Potřebujete řešit vztahy, máte otázky kolem karmy, andělů, práce? Zavolejte Regině Zdence a týmu našich věštců z Věštírny Květy Fialové, kteří čekají na Vaše otázky!


Věštkyni Reginu Zdenku z Věštírny Květy Fialové pro čtenářky magazínu Chytré ženy vyzpovídal David Ašenbryl.


Dne 8. 9. 2011 můžete využít on-line bezplatnou poradnu pod tímto článkem - v čase: 12-16 hodin:

(před a po tomto datu/čase na vaše dotazy již odpovídáno nebude - dotazy vkládejte jen v tento čas !!!!!!!!!!!!!)


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
život treba brat vážne, ale nie doslovASmajlík
Obrázek uživatelky
profil
by šlo nastínit s předstihem, kdy věštírna příště přibližně bude.Ne každá žena je zaměstnaná ve státní sféře a na počítač má přístup během celé pracovní doby.Jsou i ženy,které dělají v běžném výrobním procesu. I když nás asi není příliš a jsme jak dinosauřiSmajlíkTaky chceme být u tohoSmajlíkTak snad příště....Idealní jeden dotaz na osobu během čtvrť roku, kdo vyčerpá, nemá nárokSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Děkuji všem za pozitivní ohlasy na článek, vážím si jich. ReginaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nevidím u pána milenku. Někdy se jeho myšlenky toulají jinde, ale v praxi to nedotahuje. Vztah je trošku krizový, ale ustojíte to. Podnikání vyšlo pěkně, ale nepodnikat s mužem. Bud sama, nebo se ženou.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tento rok budete mít úspěšný pracovně,finannčně a ve studiu. V partnerství pozor na žárlivost a závist.Pokud budete kupovat, prodávat nemovitost, budte opatrná hlavně na písmena a písemný projev.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles