Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Profesorský sbor v Ulici se dočká velkého překvapení!

9. 09. 2010 | Ulice

Již dnes přivítá oblíbený denní nekonečný seriál TV Nova Ulice novou postavu Otíka Puklického, kterou výtečně ztvární Filip Rajmont. Škola tak získá do svého profesorského sboru posilu nečekaných „uměleckých kvalit“ .

Otík Puklický, syn ředitelky školy Puklické, vtrhne do řad profesorského sboru jako velká voda. Pro takového bohéma, jako je Otík, nebude role učitele možná tím pravým ořechovým, avšak jeho nevšední metody výuky polechtají bránici nejednoho diváka. Jeho umělecký pohled na svět si však studenti zamilují.

Ze svého bohémského života nehodlá nic slevit, naopak. Všem teprve ukáže, jaký je umělec a jaké kvality v sobě má. Velkého spojence najde ve školníkovi Lojzovi. Navzájem si  budou vypomáhat ve všech strastech, které musí kvůli škole oba vytrpět. Otíkovy výukové metody mohou diváci ocenit již v zítřejším dílu a všichni školou povinní si jistě budou takového učitele přát! 

 

Filip Rajmont, který ztvárňuje Otíka, je synem herečky Kateřiny Burianové  a režiséra Ivana Rajmonta. Je absolventem herectví na DAMU. Před kamerou poprvé stanul jako osmiletý ve filmu Antonína Máši Vivisekce, který režisér použil ve své stejnojmenné inscenaci v Laterně magice. Spolupracoval s divadlem Komedie, Divadlem v Celetné–Kašpar a s Národním divadlem, kam nastoupil od září do stálého angažmá. Momentálně ho můžeme vidět v inscenaci Věc Makropulos.


Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !