Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu

10. 10. 2010 | Seriál Přešlapy
Radka přijde na to, jak pomoct Adamovi, aby našel cestu k Matýskovi. Bude se mu to hodit, protože ho vyhodili z práce a on se stane tatínkem na mateřské dovolené. Johana s Petrem šli do televizního pořadu, který zkoumá, jak se k sobě hodí jednotlivé páry. Nevedli si zrovna nejlíp. Válka Marešových se začíná přiostřovat. Karolínu podněcuje Marek, Davida zase tlačí do nekompromisního jednání jeho právnička Saša. Uvidíte už v pondělí 11. října ve 21.20 na Primě.  

Adam se cítí odstrčený a zbytečný. Přál by si, aby s Radkou byli zase tak v pohodě jako předtím, než se narodil Matýsek. Nakonec je to Radka, která Adamovi pomůže, aby k Matýskovi našel cestu a neviděl ho především jako terminátora jejich vztahu. Adamovi se praktická rodičovská cvičení budou hodit dřív, než by tušil. Kvůli reorganizaci ve firmě přijde totiž o práci. A tak se z něj stává tatínek na mateřské dovolené, který místo rockových kapel poslouchá stupidní písničky na podivném kurzu. A z Radky se stává pracující preslapymatka, která se snaží nevolat domů každých pět minut.

Petr s Johanou přežili pobyt Petrovy maminky a čeká je další náročná zkouška. Petr se nechá ukecat a s Johanou se zúčastní soutěže, která testuje, co o sobě navzájem páry vědí a jak se k sobě hodí. Houdkovi dopadnou katastrofálně, Petr si nevzpomene ani na Johaninu oblíbenou písničku, natož na datum narození. Nemůže si vzpomenout ani na to, co na něm Johana vlastně vidí. A začne přemýšlet, jestli je dobře, že právě oni dva jsou spolu.

Válka Marešových se přiostřuje. Zatímco Karolínu podněcuje Marek, aby svého budoucího exmanžela pořádně oškubala, Davida zase tlačí do tvrdého jednání jeho právnička Saša. A má k tomu odzbrojující argumenty, kterým David snadno podlehne. A čím dál víc si uvědomuje, že Saša je nejen velmi nekompromisní a schopná právnička, která si umí prosadit svou, ale taky velmi atraktivní žena. A že nezná nic lepšího než si s tak krásnou a vášnivou ženou „nosit práci domů“.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu:

Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
Přešlapy - 6.díl To nebylo v plánu
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to bol fajn diel
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles