Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!

3. 10. 2010 | Seriál Přešlapy

Adam má krásného a zdravého syna, ale chybí mu Radka. Ne že by ji neměl vedle sebe, ale najednou se z ní stala posedlá matka, která se chová jako šílenec. David se odstěhoval od manželky a podal žádost o rozvod. Chce se rozejít v dobrém, ale Marek Karolíně radí, aby se snažila z rozvodu vytřískat co nejvíc.

Johana s Petrem se vrátili z úžasné svatební cesty a musí řešit první manželské problémy. Patří k nim i tchýně – Petrova matka –, která se k nim nastěhovala. Dívejte se na další pokračování seriálu Přešlapy už v pondělí 4. října ve 21.20 na Primě.


Z Adama se konečně stal táta, ale spokojený není. Chybí mu sex. Do jeho manželské postele se totiž nastěhoval syn. A pokud to bude záležet na Radce, vyleze z ní až v osmnácti. Stala se z ní úzkostlivá matka, kterou zajímá jediné – dítě. Nechce se od něj hnout a chová se jako šílenec. Adam si uvědomuje, že na syna žárlí. A přemýšlí o tom, co mu říkal David: Skončí sex, skončí manželství? 


Johana s Petrem se vrátili z úžasné tříměsíční svatební cesty a hned je zaskočily první manželské problémy. Největším je Johanina tchýně, které Petr neuváženě navrhl, že může bydlet s nimi. Takže si Johana líbánky moc neužívá. Petr se totiž před maminkou ostýchá. Navíc ví, že má šestý smysl objevit se v jeho ložnici v nejméně vhodnou chvíli. Maminka má kromě toho i podivnou zálibu luxovat ve tři hodiny v noci. Johana si tak neužije ani sexu, ani spánku.


David se odstěhoval od manželky a podal žádost o rozvod. Rád by se však rozešel v dobrém, nechce dělat problémy. Marek ale Karolíně radí, aby z rozvodu vytřískala co nejvíc. Karolína ho poslechne. David ztratí trpělivost a místo klidného rozvodu začíná „válka Marešových“. Z  přetahování o děti těží nejvíc chůva Ilona, která se seznámila s pohledným trenérem Liborem a má své vlastní plány.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!:

Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles