Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!

3. 10. 2010 | Seriál Přešlapy

Adam má krásného a zdravého syna, ale chybí mu Radka. Ne že by ji neměl vedle sebe, ale najednou se z ní stala posedlá matka, která se chová jako šílenec. David se odstěhoval od manželky a podal žádost o rozvod. Chce se rozejít v dobrém, ale Marek Karolíně radí, aby se snažila z rozvodu vytřískat co nejvíc.

Johana s Petrem se vrátili z úžasné svatební cesty a musí řešit první manželské problémy. Patří k nim i tchýně – Petrova matka –, která se k nim nastěhovala. Dívejte se na další pokračování seriálu Přešlapy už v pondělí 4. října ve 21.20 na Primě.


Z Adama se konečně stal táta, ale spokojený není. Chybí mu sex. Do jeho manželské postele se totiž nastěhoval syn. A pokud to bude záležet na Radce, vyleze z ní až v osmnácti. Stala se z ní úzkostlivá matka, kterou zajímá jediné – dítě. Nechce se od něj hnout a chová se jako šílenec. Adam si uvědomuje, že na syna žárlí. A přemýšlí o tom, co mu říkal David: Skončí sex, skončí manželství? 


Johana s Petrem se vrátili z úžasné tříměsíční svatební cesty a hned je zaskočily první manželské problémy. Největším je Johanina tchýně, které Petr neuváženě navrhl, že může bydlet s nimi. Takže si Johana líbánky moc neužívá. Petr se totiž před maminkou ostýchá. Navíc ví, že má šestý smysl objevit se v jeho ložnici v nejméně vhodnou chvíli. Maminka má kromě toho i podivnou zálibu luxovat ve tři hodiny v noci. Johana si tak neužije ani sexu, ani spánku.


David se odstěhoval od manželky a podal žádost o rozvod. Rád by se však rozešel v dobrém, nechce dělat problémy. Marek ale Karolíně radí, aby z rozvodu vytřískala co nejvíc. Karolína ho poslechne. David ztratí trpělivost a místo klidného rozvodu začíná „válka Marešových“. Z  přetahování o děti těží nejvíc chůva Ilona, která se seznámila s pohledným trenérem Liborem a má své vlastní plány.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!:

Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
Přešlapy - 5. díl Konečně spolu!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !