Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy 3. díl Láska ze všech dělá lháře

20. 09. 2010 | Seriál Přešlapy

Karolína se rozhodla přijmout práci v Markově vydavatelství. A David se musí smířit s tím, že bývá teď večer v ložnici velmi často unavená. Radka se vrátila z Ameriky a Adam si všiml, že je najednou „úplně těhotná“. A k jeho zděšení má chuť nejen na kyselé okurky, ale taky na sex. Petr začal randit s Johanou. Bojí se ale, že až si ho ona pořádně prohlédne a uteče, proto první společnou noc pořád odkládá. Oblíbený seriál Přešlapy uvidíte ode dneška v novém čase – každé pondělí ve 21.20 na Primě. Dívejte se, jak pokračují osudy šestice přátel.

 

Karolína se rozhodla pracovat v Markově vydavatelství. A David teď v ložnici čelí její časté únavě. Těžko říct, jestli víc z práce, nebo z toho, jak odolává svému novému zaměstnavateli, do kterého se bláznivě zamilovala. David, který měl ještě před týdnem bohatý milostný život, je najednou na nule. A když nemá sex, nehraje se mu dobře golf. Budiž mu útěchou, že Adam má poslední dobou taky špatnou ránu. A Petr? Tomu golf nikdy nešel.


Radka se vrátila z Ameriky a Adam si uvědomil, že je najednou „úplně“ těhotná. A k jeho zděšení má chuť nejen na kyselé okurky, ale taky na sex. Jenže Adama milování s Radčiným bříškem trošku děsí; ale má tolik rozumu, aby jí to nepřiznal. Radku zase děsí to, s jakou urputností chce znát Adam pohlaví dítěte. Jako fanoušek Sparty by věděl, jaké jméno dát synovi. A pořád se nemůžou dohodnout, jestli se potomek bude jmenovat Bendová, nebo Machovský.


Petr začal chodit s Johanou. Bojí se ale, že až se před Johanou svlékne, ona si všimne, že není princ, ale žabák. A že mu okamžitě uteče. Proto se svým vztahem moc nechlubí, a hlavně ne před Adamem, který o Johaně nemluví nejlíp a z Petra si pořád utahuje. A proto taky pořád odkládá první sex. Výmluv si najde požehnaně, jeho taktika ale funguje úplně opačně. Johana si myslí, že pro něj není dost atraktivní. A tak od něj opravdu uteče. Na čtvrt roku za prací do Karibiku.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy 3. díl Láska ze všech dělá lháře:

Přešlapy 3. díl Láska ze všech dělá lháře
Přešlapy 3. díl Láska ze všech dělá lháře
Přešlapy 3. díl Láska ze všech dělá lháře
Přešlapy 3. díl Láska ze všech dělá lháře
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tak toto je tak trochu pravdou Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles