Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Přešlapy - 12. díl - Dámská jízda

21. 11. 2010 | Seriál Přešlapy

Aby se Saša rychleji zotavila z vyčerpání, má pro ni David překvapení. Domluví se s Janou a Karolínou, aby pro ni uspořádaly dámskou jízdu. Na jeho účet! Překvapený ale bude nakonec hlavně on sám. Adam se chce nastěhovat zpátky do svého bytu, který pronajal studentce Petře.

Protože ale ona nemá kam jít a on nechce v bytě plném vzpomínek bydlet sám, nabídne jí, ať zůstane nějakou dobu jako spolubydlící. Petr se těší, že celý víkend neuslyší ani slovo o hotelu a užije si golf s Adamem a Davidem. Jenže Adam má úplně jiné starosti a David se nervuje myšlenkami na to, jak dostává zabrat jeho kreditka. Uvidíte už v pondělí 22. listopadu ve 21.20 na Primě. 


David má pro Sašu překvapení. Domluví se s Janou a Karolínou, aby pro ni uspořádaly dámskou jízdu, která půjde na jeho účet.

Neuvědomí si ale, že všechny tři pohromadě na celý víkend, to je trochu třaskavá směs. Jana neodtrhne ucho od mobilu a Saša s Karolínou mají dost důvodů se nenávidět. A to netuší, že Saša si s sebou přibalila Karolíninu novou knihu, jejíž podobnost s realitou vůbec není náhodná. Holky se buď poperou, nebo si všechno vyříkají. Překvapený ale bude nakonec hlavně David.


Adam se chce nastěhovat zpátky do svého bytu, který pronajal studentce Petře. Ta ale s vystěhováním moc nespěchá. Rozešla se s přítelem a nemá kam jít. A protože Adam nechce v bytě plném vzpomínek bydlet sám, nabídne jí, ať zůstane nějakou dobu jako spolubydlící.

Po dlouhé době, kdy vedli s Matýskem čistě pánskou domácnost, by to mohla být příjemná změna. Adam si ale není jistý, jestli je na nějaké změny už připravený.


Petr je spokojený, že Jana odjede a on celý víkend neuslyší ani slovo o hotelu. Zajistí hlídání pro děti a taky bude relaxovat. Těší se, že si užije golf s Adamem a Davidem jako za starých časů. Být chvíli slaměným vdovcem vůbec není marné. Marný je Adam. Místo aby balil na greenu slečny, vypráví jim historky o Matýskovi. A David? Ten má plnou hlavu myšlenek jen na jedinou. Svou milovanou kreditku.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy - 12. díl - Dámská jízda:

Přešlapy - 12. díl - Dámská jízda
Přešlapy - 12. díl - Dámská jízda
Přešlapy - 12. díl - Dámská jízda
Přešlapy - 12. díl - Dámská jízda
Přešlapy - 12. díl - Dámská jízda
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
si to pěkně užívajSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
musím to začať sledovať, vyzerá to zaujímavo
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles