Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - 1. díl Ženy v nouzi, muži v pokušení

8. 09. 2010 | Seriál Přešlapy
Oblíbená šestice hlavních hrdinů seriálu Přešlapy se vrací v nové – už třetí sérii. A na další životní přešlapy nebude sama. Adam s Radkou se konečně rozhoupali k adopci. Když si začali zvykat na pomyšlení, že budou rodina, všechno bylo najednou jinak. Petr zjistí, že když netlačí na pilu, přitažlivé slečny se objevují samy. Obzvlášť když jsou v nouzi. A David? Ten se vrátil zpátky k rodině. A doufá, že se vrátí i jeho milostný život. První díl nové řady oblíbeného seriálu Přešlapy uvidíte už ve středu 8. září ve 20.00 na Primě.

Adam s Radkou se na konci předchozí série domluvili na adopci, absolvovali všechny testy a pohovory a byli vytipovaní jako vhodní adoptivní rodiče pro osmiletou Lauru. Teď už jen čekají, až si ji budou preslapymoct odvést domů. Zatím zařizují holčičce pokojíček a Adam si v duchu připravuje proslov, který za pár let povede k jejímu prvnímu klukovi. Budoucí rodiče přemýšlejí ještě o jedné věci – jak a kdy říct Lauře nečekanou novinku, že je Radka těhotná? Nechtějí holčičce, která si toho už tolik zažila, ublížit, proto se rozhodnou poradit se sociální pracovnicí.

Petr dospěl k zajímavému poznatku – krásné ženy se v jeho životě objevují ve chvíli, kdy je vůbec nehledá. Konečně se zbavil svého nájemníka – Davida. Sám v bytě ale dlouho nezůstane. Přichází další člověk v nouzi – krásná Johana, která se rozešla se svým šéfem, přišla o práci a nemá kde bydlet ani z čeho žít. Petr má skvělý nápad – přesvědčí ji, aby v jeho firmě pořádala kurzy aerobiku. Sám se stane prvním klientem. Ale David s Adamem se rádi přidají, poskakovat na hudbu pod vedením přitažlivé slečny si nemůžou nechat ujít. Petr doufá, že až se mu vyrýsují svaly na břiše, dostane odvahu říct Johaně, že se do ní zamiloval.

David udělal radost Petrovi a odstěhoval se od něj. Vrátil se zpátky ke Karolíně, která ho sice znovu pustila do svého života, ale ne do ložnice. Davidovi to ale zas tak moc nevadí, po lekcích aerobiku je stejně víc mrtvý než živý. Spolu s Davidem se Karolíně vrátila i povinnost absolvovat se svým mužem nudné firemní večírky. Při jednom z nich potká majitele knižního vydavatelství, který má zájem o její editorské služby. Karolína v něm nečekaně najde člověka, s nímž má společného víc, než by si přála.

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Přešlapy - 1. díl Ženy v nouzi, muži v pokušení:

Přešlapy - 1. díl Ženy v nouzi, muži v pokušení
Přešlapy - 1. díl Ženy v nouzi, muži v pokušení
Přešlapy - 1. díl Ženy v nouzi, muži v pokušení
Přešlapy - 1. díl Ženy v nouzi, muži v pokušení
Přešlapy - 1. díl Ženy v nouzi, muži v pokušení
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice