Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pátá série Pojišťovny štěstí se rozloučila poslední klapkou

15. 07. 2009 | Pojišťovna štěstí
Herci Kateřina Winterová, Miroslav Etzler a jeho seriálové děti Natálka a Adam byli protagonisty závěrečného obrazu, který v sobotu 4. července ukončil v Berouně natáčení 5. řady seriálu Pojišťovna štěstí. Velký televizní román o hledání lásky a štěstí se od roku 2004, kdy TV Nova odvysílala jeho první řadu, těší neutuchajícímu diváckému zájmu. Průměrně ho za dobu vysílání sleduje více než 2,3 milionů diváků starších 15 let. 

„Každé loučení je těžké a tohle obzvlášť,“ řekl režisér Jiří Adamec bezprostředně poté, co pronesl poslední stop! „Strávil jsem s Pojišťovnou šest let a to je dlouhá doba, týká-li se jedné konkrétní televizní práce. Ale kterému režisérovi se poštěstí mít možnost věnovat se tolik let jedné práci? Navíc tak úspěšné, jako je tento seriál, který nikdy neztratil zájem diváků.“

Stěžejní postavou páté série Pojišťovny štěstí je Tomáš Kraus (Miroslav Etzler), který přijde doslova o všechno, aby pak znovu našel své štěstí v podobě milované rodiny. Stejně jako v předchozích sériích sázejí tvůrci na silný příběh plný emocionálních a překvapivých situací a životních zvratů hlavních hrdinů.

Pátá série Pojišťovny štěstí se rozloučila poslední klapkouPátá série Pojišťovny štěstí má 16 dílů, točila se od 11. listopadu 2008 do 4. července 2009 a natáčení zabralo celkem 92 natáčecích dnů. Jednotlivé scény se odehrávají v již známých prostředích – na zámečku Grácie, v První rodinné pojišťovně, v zahradnictví Marie, v domech Tomáše či Marty, což v reálu znamená malebný zámek Hluboš a vily, úřady a další objekty v Berouně, Příbrami, v Praze na Letné a ve Stodůlkách, v Černolicích a v Hvozdnici u Davle.

I v páté řadě Pojišťovny štěstí se diváci setkají se všemi svými oblíbenými postavami a herci, kteří k seriálu neodmyslitelně patří, jako jsou např. Tomáš Kraus (Miroslav Etzler), Dagmar Krásová (Kateřina Brožová), paní Kekulová (Jiřina Jirásková), Karolína (Nikol Štíbrová), Marie (Jiřina Bohdalová), Harry (Igor Bareš), Karel (Petr Nárožný), Ladislav Trojan (Hrobník) a další. Přibudou však i tváře nové, zejména dvě silné ženské postavy – Jolana, kterou hraje Jitka Schneiderová, a Klára v podání Kateřiny Winterové.

Zdroj: TV Nova

Lydias
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Pátá série Pojišťovny štěstí se rozloučila poslední klapkou:

Pátá série Pojišťovny štěstí se rozloučila poslední klapkou
Pátá série Pojišťovny štěstí se rozloučila poslední klapkou
Pátá série Pojišťovny štěstí se rozloučila poslední klapkou
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Ten seriál se mi líbil,a měla jsem radost,když o prázdninách jej opakovali,bohužel jen dvě řady.e to něco klidnějšího,oddechového oproti tomuu,čím nás věčně krmí-americké seriály,naše nekonečné sitkomy a podobně.
Obrázek uživatelky
profil
byl to pěkný seriálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pozerateľné a príjemné
Obrázek uživatelky
profil
na ty první díly jsem koukala a moc mě bavili,ale pak ty další už mě tolik nezaujali a koukala jsem jenom občas
Obrázek uživatelky
profil
Těším se na něj dívala jsem se na všechny díly.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles