Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Po porodu se do Ulice vrací Zuzana Vejvodová

22. 03. 2012 | Ulice
V sobotu se s Ulicí rozloučila seriálová Světlana v podání Terezy Bebarové, která odchází na mateřskou dovolenou. Ve středu 21. března svůj postupný návrat oznámila herečka Zuzana Vejvodová.

Seriálová Libuška, maminka dvouměsíčního syna Jonáše, kterého vychovává společně s partnerem, hercem Pavlem Nečasem, se po téměř půlroční pauze vrací do Ulice. V seriálu Ulice dotáčí scény spojené s domácím násilím, které nestihla natočit před porodem:

Zuzana VejvodováPracovní kolotoč mě zatím zaplaťpánbůh nečeká, zatím jen dotáčíme poslední scény, ve kterých se uzavírá dějová linka domácího násilí. Libuška se vrací z Rakouska, kde si s Eliášem (Martin Myšička) prošla ještě větším peklem než tady. Jak to celé dopadne ale neprozradím,“ řekla tajemně herečka.

Návrat do Ulice byl pro Zuzanu velmi příjemný: „Kolegové a celý štáb mě přivítali skvěle, každý se zajímal o Jonáška, jak se mu daří a taky jak to všechno zvládám. Je to náročné, ale jsem šťastná,“ svěřila se Zuzana, na které nebyly vidět sebemenší stopy únavy.

Musím vypadat hrozně, na rozdíl od tatínka, který se ráno budí svěží a odpočatý. Sice mi hodně pomáhá, chodí s malým na procházky, abych měla čas se dospat, je ale těžké usnout na povel, takže se mi to často ani nepodaří. Mám pocit, že už jsem nespala sto let,“ postěžovala si s úsměvem Zuzka.

Zuzku na place srdečně přivítali její herečtí kolegové a také uliční štáb. Od kolegů v čele s kreativním producentem Matějem Podzimkem, producentkou Ulice Monikou Hasmanovou a Zuzčiným seriálovým synem Boriskem v podání Vladislava Rouska dostala Zuzana kytici, zlatý dudlík a hrající auto pro malého Jonáše.

Všem vám moc děkuju za krásné přivítání. Jonášek bude mít z toho auta za pár měsíců velkou radost, a když vidím, jak to všechno hraje a bliká, je mi úplně jasný, že bude mačkat všechny ty knoflíky najednou a to pak bude něco pro naše nervy,“ dodala s úsměvem na tváři.

Po velkém přivítání, ze kterého měla Zuzana upřímnou radost, však spěchala domů za Jonáškem. S kolegy by se sice ráda zdržela a vyprávěla si o tom, co se za půl roku její nepřítomnosti seriálu Ulice změnilo a událo, mateřské povinnosti jí to ale nedovolily.

Zdroj: NOVA
Foto: Archiv TV Nova

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles