Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plastická chirurgie s.r.o. VI. - Dan Daley

11. Dan Daley

Sean a Christian obdrželi cenu miamské univerzity za vynikající výsledky v oboru. Návštěva alma mater vyvolává vzpomínky na studentské mládí. Sean se nakonec dozví, že „vynikající výsledky“ představuje ve skutečnosti 200 tisíc dolarů, které Christian věnoval univerzitě, když si spočítal, že reklama, kterou jim cena zajistí, vynese víc.

Frustrovaný Pacient je Dan Daly trpí vzácnou chorobou, zvanou Lesch-Nyhanův syndrom, při níž dochází k nadprodukci kyseliny močové. Mimo jiné má za následek kompulzívní sebepoškozování. Christian je nadšen, vidí v něm zlatý důl. Kimber je vdaná za Christiana, ale neustále pochybuje o jeho věrnosti. A má proč.

Christian spí s Rebeccou, kterou dokonce přivedl do jiného stavu. Rozhodne se ale čelit následkům a nechá si provést vasektomii. Sean je přistižen při sexu na toaletě v letadle. Jejich činnost je ale letuškou mylně kvalifikována jako příprava k teroristickému útoku, a tak jsou oba zatčeni.

Půvabné obchodní cestující s čokoládou se podaří policii přesvědčit, že jí Sean prováděl Hemlichův manévr, protože jí zaskočilo. Kimber má  novou profesi – pracuje jako dekoratérka a rozhodla se modernizovat vzhled kliniky McNamara/Troy.


Další díl seriálu Plastická chirurgie s.r.o. VI – uvidíte na Nova Cinema v pátek 12. srpna ve 21.45



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !